Za savršen intimni odnos potrebno je mnogo stvari, no uz obostranu privlačnost, komunikaciju i opuštenost i neki sitni trikovi mogu užariti akciju pod plahtama

Neki jednostavni pokreti i potezi žena muškarce mogu nagnati da potpuno 'izgube' glavu. Otkrivamo vam konkretne seksualne poteze žene kojima nijedan muškarac ne može odoljeti.

1. Vole kada ih žena pogleda ravno u oči tijekom seksa. Ukoliko nije sramežljiva i zna ponekad uputiti taj drski, zavodljivi pogled eksplozija strasti je zagarantirana.

2. Predigra je ok, no muškarci ipak vole glavnu akciju. Trenutak u kojem žena preuzima inicijativu i prelazi s uvoda na glavni čin, slažu se mnogi užarit će odnos.

Neki jednostavni pokreti žena muškarce mogu nagnati da potpuno 'izgube' glavu

3. Pogled koji uputi muškarcu tijekom oralnog seksa, za mnoge je neprocjenjiv seksi trenutak koji uzbuđenost podiže na novu razinu.

4. Seks nije rezerviran za šutnju, složit će se mnogi muškarci. Izuzetno ih pali kada žena kaže što voli i u čemu najviše uživa. Još ako im to zavodljivo šapne u uho tijekom akcije, mogli bi vrisnuti od zadovoljstva.

5. Kada strastveno i nenadano preuzme inicijativu i još im pri tom kaže kako želi seks sada i odmah. Nakon takvog strelovitog uvoda, nijedan muškarac ne može ostati hladan.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju