Biti mladenka prekrasna je, ali ne i laka uloga jer organizacija vjenčanja donosi puno stresa, drame, umora, pitanja,... Neke situacije mladenke razljute više od drugih, a ovo je 5 situacija oko kojih se mladenke slažu da su ih najviše iznervirale

1. Kad mama ne može prestati 'brbljati' o svemu što se tiče vjenčanja. Bilo da je riječ o cvijeću koje biste trebali imati na vjenčanju, pjesmama koje bi bend trebao svirati, rasporedu sjedenja, koga biste sve trebali pozvati na svadbu... Lista tema kao da nema kraja!

Svatko može izraziti zadovoljstvo vlastitom haljinom koju će odjenuti na vjenčanju, ali bez pretjeranog hvalisanja jer će mladenka inače steći dojam da je netko želi zasjeniti

2. Kada udana prijateljica 'pametuje' oko svega i govori što bi bilo najbolje jer ona to bolje zna s obzirom da je organizirala vlastito vjenčanje pa ima iskustva. Mladenka ne želi da njeno vjenčanje nalikuje vjenčanju njene prijateljice već da bude drugačije i posebno na svoj način. Svaki savjet je dobrodošao, ali nametanje vlastitog mišljenja mladenki je zabranjeno.

3. Kad zaručnik nema nikakvo mišljenje o bilo čemu što se tiče vjenčanja. Njemu se sviđa sve što se sviđa i njegovoj budućoj supruzi, u potpunosti vjeruje njenom izboru te joj daje raširene ruke u organizaciji vjenčanja, ali tako joj zapravo čini protuuslugu i otežava. Većina mladenki želi da i njen budući suprug sudjeluje u organizaciji njihova vjenčanja.

4. Kada se buduća svekrva (ili bilo tko drugi) stalno hvali svojom skupocjenom dizajnerskom haljinom koju će odjenuti na vjenčanju. Najvažnija haljina na svakom vjenčanju je mladenkina i toj haljini treba se davati najviše pažnje. Naravno da svatko može izraziti zadovoljstvo i vlastitom haljinom, ali bez pretjeranog hvalisanja jer će mladenka inače steći dojam da je netko želi zasjeniti.

5. Kada obitelj i rodbina već unaprijed zanovijeta oko svakog detalja.
Jednima se sviđaju ovakve pozivnice, drugima onakve pozivnice, jedni misle da biste trebali imati jastučić za prstenje, drugi da to nije potrebno,... A sve što vama treba je vikend koji ćete provesti odmarajući se od planiranja vjenčanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju