Svaka žena želi jedru, glatku kožu lica, lijepu boju obraza i onaj zdravi sjaj. No naša koža uvijek i bez zadrške signalizira svako opterećenje, stres i neravnotežu u tijelu. Te signale prepoznajemo kao nepravilnosti, među kojima su i neprivlačne pigmentacijske mrlje.

Srećom, tu je Olival serum za hiperpigmentaciju. Njime ćete lako i učinkovito djelovati na stvaranje takvih mrlja. Serum će dugoročno ublažiti njihovu vidljivost, a uz to će vašoj koži pružiti uravnoteženu njegu, temeljenu na kvalitetnim prirodnim sastojcima.

Od regeneracije kože nakon sunčanja do posebne njege u trudnoći i menopauzi, mogućnosti primjene ovog seruma su zaista široke, a zbog posebno osmišljene, prirodne formulacije u svoju ga rutinu možete uvrstiti i ljeti. Ovo je 5 situacija u kojima će Olival serum za pigmentaciju doći kao naručen!

1. Potaknite obnovu kože nakon izlaganja suncu

Volimo se sunčati jer volimo preplanuli ten, dobro raspoloženje i D vitamin. Ali sunčeve zrake nisu bezazlene. Pretjerano izlaganje, bez adekvatnog zaštitnog faktora, na vašem licu i tijelu može izazvati opekline, preuranjeno starenje kože, bore te pjegice i pigmentacijske mrlje.

Kemijski pilinzi i tretmani za izbjeljivanje mrlja često uzrokuju iritaciju, potiču neugodno ljuštenje i povećavaju osjetljivost kože. Zato se preporučuju isključivo u hladnijim mjesecima.

Olival serum za hiperpigmentaciju osmišljen je i napravljen na bazi prirodnih, neškodljivih, ali učinkovitih sastojaka. Koristite ga bez straha tijekom cijele godine. Serum je obogaćen uljem čileanske maline, čudotvorne biljke koja sprječava oštećenja kože nakon svakog boravka na suncu, potiče regeneraciju i djeluje protuupalno.

2. Uklonite pigmentaciju na mjestu ožiljka

Ožiljci na našem tijelu podsjećaju nas na, u pravilu, neugodnu priču. Baš se zato trudimo da oni budu što neprimjetniji. Ožiljke na čelu, obrazima ili bradi često ćemo prekriti puderima i korektorima. No, to je samo privremeno i polovično rješenje jer je problematične dijelove, znate i sami, izuzetno teško prekriti.

Odgovor na problem pigmentiranih ožiljaka krije se u inovativnoj formulaciji Olival seruma za pigmentaciju. Svilenkasta, fluidna tekstura razvijena je tako da dubinski i ravnomjerno prodire u kožu, dok ulje makadamije hrani i pomaže boljoj apsorpciji aktivnih tvari.

3. Ujednačite teksturu kože u trudnoći

Ne kaže se uzalud da je trudnoća drugo stanje. Dok se neke trudnice osjećaju blaženo i blistaju posebnim sjajem, druge iskuse takozvanu melazmu.

Uzrok neprivlačnih smeđih mrlja na vašem licu, dekolteu ili rukama tijekom trudnoće, najčešće se krije u promijenjenoj hormonalnoj slici. Sunčeve zrake koje dodatno potiču proizvodnju melanina, ne pomažu. Zato uvijek naglašavamo važnost korištenja kvalitetnih proizvoda za zaštitu od sunca ne samo ljeti, već i tijekom hladnijih mjeseci.

Ako vas nesretne mrlje ipak ne zaobiđu, ne očajavajte! Prije svega, imajte na umu da je to najčešće privremeno stanje kože koje se vremenom ublaži. No, svakako je važno koži što prije pružiti pravilnu njegu.

Ulja šafranike, limuna i kandeie, kojima Olival serum za pigmentaciju obilujesmanjit će proizvodnju melanina u vašoj koži i tako vidljivo poboljšati njezinu strukturu te ujednačiti eventualne diskoloracije. Ulja makadamije i čileanske maline zaokružit će priču bogatom hidratacijom kože, ali i prirodnom zaštitom od sunčevih zraka.

4. Prevenirajte pojavu mrlja u menopauzi

Hormonalne promjene nisu rezervirane samo za razdoblje trudnoće. Snižene ili povišene razine pojedinih hormona krive su i za pojavu hiperpigmentacije i u menopauzi. Ako osjećate zatezanje i pojačanu suhoću kože te primjećujete neujednačenost boje u određenim područjima lica, vrata i dekoltea, razmislite o početku korištenja posebne njege.

Naime, uz prirodnu aktivnu tvar bisabolol, koja efikasno ublažava vidljivost mrlja, Olival serum za hiperpigmentaciju sadrži vitamin E. Poznati antioksidans usporava prerano starenje kože, potiče obnavljanje oštećenih stanica, sprječava gubitak vlage i omekšava kožu.

5. Efikasno ublažite pjege i nahranite zrelu kožu

S godinama koža postaje sve tanja i osjetljivija na vanjske podražaje. Zbog slabije prokrvljenosti, naša koža postepeno gubi čvrstinu i volumen, javljaju se bore, poneka ispucala kapilara, ali i neugodne smeđe mrlje.

Ruku na srce, sve je dio prirodnog procesa, no to ne znači da se moramo olako prepustiti zubu vremena. Dapače! Redovitim nanošenjem Olival seruma za hiperpigmentaciju ublažit ćete vidljivost pojačane pigmentacije, ujednačiti ton i zagladiti površinu kože, ali joj i pružiti prijeko potrebnu dozu bogate, prirodne hidratacije.

Nanesite ga nakon čišćenja na još suhukožu, dvaput dnevno, i umasirajte na područja s mrljama. Nakon što se serum upije, svoj ritual njege upotpunite Ekstra bogatom kremom s uljem smilja. Gusta tekstura kreme zaključat će serum u vašu kožu, dodatno je dubinski nahraniti te ublažiti razvitak bora.

www.olival.hr


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju