Na vrhu popisa omiljenog ženskog modela traperica nalaze se one "skinny" kroja. Znate li koje su najčešće greške koje radimo prilikom njihova nošenja?

1. Izbjegavamo modele koji nisu poptuno pripijeni uz noge. Mnoge žene misle da bi skinny traperice trebale biti poput druge kože pa ne vole nositi modele koji nisu potpuno stisnuti uz nogu. Naravno, to uopće nije mana skinny traperica, stoga ne moramo izbjegavati model koji nam stoji sjajno pristaje na struku i bokovima, ali na donjem dijelu tijela nije baš tako savršen. Isto vrijedi i za modele koji su trunku širi u gornjem dijelu - zauzdajte ih debljim remenom s masivnom kopčom.

2. Pokušavamo ih nasilu ugurati u preuske čizme. Ako osjetite da u čizmama jednostavno nema mjesta za traperice, ne forsirajte njihovo nošenje. Traperice će se gusto naborati iznad ruba čizama i na koljenima te stvoriti neželjeni efekt. Umjesto uskih čizama posegnite za trendi vrećastim modelima uz koje ćete bez problema nositi skinny traperice.

3. Izbjegavamo kraće modele. Kada skinny traperice nosite uz štikle, slobodno izaberite kraće modele koji otkrivaju gležnjeve. Na taj način vizualno ćete izduljiti svoje noge.

4. Bojimo se izaći iz okvira konvencionalnog nošenja traperica. Zahvaljujući činjenici da su uske, skinny traperice idealne su za zanimljive modne igre. Tako trendseterice uz njih vole odjenuti suknje ili haljine te tako stvaraju uistinu efektne kombinacije. Prošlo je vrijeme kada smo traperice nosili isključivo uz običnu majicu ili pulover, pa slobodno dajte mašti na volju i razigrajte se prilikom slaganja stajlinga.

5. Spajamo gležnjače s predugim trapericama.  Uz gležnjače trebamo nositi modele skinny traperica koji malo dotiču vrh cipele. U kupovinu traperica stoga otiđite u omiljenim gležnjačama i provjerite hoće li se željeni model gusto naborati iznad vrha cipele ili će lijepo padati na gležnjače.

Pogledajte i modele traperica od 99 do 340 kuna u kojima izgledamo najmršavije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju