Stabilan muškarac dat će ženi svojih snova ljubav, poštovanje i potporu, ali također će se odreći nekih stvari ili navika koje ga sputavaju u tome. Naravno, s time zapravo ništa ne gubi nego dobiva - sreću i odnos koji će ga ispunjavati

Zbog prave žene svaki muškarac odreći će se:

1. Svog ega.
Muški ego je najpotentniji u '20-ima, a upravo bi tamo i trebao ostati. S godinama dolazi svijest o tome da nisu savršeni i da još uvijek moraju puno toga naučiti, a prava žena u njihov život unosi svježu perspektivu i drugačije poglede na (su)život.

Muški ego je najpotentniji u '20-ima, a upravo bi tamo i trebao ostati. S godinama dolazi svijest o tome da nisu savršeni i da još uvijek moraju puno toga naučiti.

2. Potrebe da uvijek budu u pravu. Rasprave i male svađe nisu ništa nenormalno. U takvim situacijama parovi moraju biti fleksibilni i spremni na kompromis. Ako jedna polovica para nije spremna saslušati mišljenje druge polovice i uvažiti ga, to može postati veliki problem u odnosu.

3. Nezrelosti.
Averzija prema romansi i sklonost da izbjegavaju obveze možda je 'palila' kada su bili mlađi, ali kada grade temelje za budućnost sa zrelom i afirmiranom ženom, jednostavno moraju prilagoditi svoj pristup. Uspješni parovi rastu zajedno, postaju zreli kao pojedinci i kao 'tim'.

Uspješni parovi rastu zajedno, postaju zreli kao pojedinci i kao 'tim'.

4. 'Kratkoročnog' razmišljanja. U mladim danima živjeli su u trenutku i za trenutak, ali kada u njihov život ušeta žena 's misijom', onda moraju početi razmišljati dugoročno. Žene znaju koliko je teško planirati život s nekim tko nema nikakve planove za sebe. Skrasit će se samo s muškarcem koji će podupirati njezine ciljeve, ali istodobno imati vlastite na kojima će raditi.

5. Loših navika. Možda previše puše ili piju, ne brinu o svom zdravlju, troše novac na gluposti i stalno su u minusu. Prava žena voljet će muškarca bez obzira na sve, ali također neće spustiti svoje kriterije i pustiti u život nekoga tko nije odgovoran i stabilan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju