Kada osjećamo veliku privlačnost prema drugoj osobi, onda ćemo to često iskazati u obliku zavođenja. No, ako želite da to zavođenje bude uspješno onda biste trebali izbjegavati određena ponašanja. Donosimo vam pet taktika zavođenja koje zapravo nikad ne upale

1. Slanje "slučajnih" poruka
Slanje poruke na zakamufliran način kako biste otkrili što druga osoba misli i osjeća nije dobra ideja. Stvari možda neće ići po vašem planu i onda ćete na kraju slagati kako ste tu poruku poslali na krivi broj.

2. Sklapanje prijateljstva

Vrlo glasno pričanje i pretjerana osjetljivost nisu nimalo dobre taktike za uspješno zavođenje

Ovo nije dobra taktika za približiti se nekome tko vam se sviđa jer tada zapravo dajete do znanja toj osobi da vam se ne sviđa na takav način te da ih vidite samo kao prijatelja i ništa više od toga.

3. Jako glasno pričanje
Za privlačanje pozornosti ovo je odlična taktika, no na negativan način. Jako glasno pričanje iritira većinu osoba, te s ovakvim "zavođenjem" nećete ništa postići.

4. Pretjerana osjetljivost
Konstantno se žalite, uvijek očekujete suosjećanje, lako vas je uvrijediti te smatrate da ste uvijek u pravu - ovakvo ponašanje baš nitko ne smatra privlačnim.

5. Tajnovito pokazivanje zainteresiranosti
S prikrivenim pokazivanjem zainteresiranosti nećete ništa postići, jer takvo ponašanje često prođe zamijećeno. Stoga bi tajnoviti pogledi ipak trebali biti očigledniji.

Pogledajte sedam trikova s kojima će žene uvijek privući pozornost muškaraca.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju