U hrvatske trgovine stigla je jesenska odjeća, a Mango za ovu sezonu predlaže uzbudljive modne komade koji će se moći lako kombinirati s klasičnim hlačama, suknjama i drugim odjevnim predmetima.

Galerija Trendovi iz Manga za jesen 2018. - 5 Trendovi iz Manga za jesen 2018. - 2 Trendovi iz Manga za jesen 2018. - 4 +2 Bijele čizme 1199,90 kn, cipele sa zebrastim uzorkom 449,90 kn, kožnate cipele
1. JESEN U ZNAKU ANIMALNOG PRINTA

I dok je jesenska ponuda Zare obilježena komadima sa zmijskim uzorkom, Mango za rujan predlaže zebrasti uzorak. Prepoznatljive crno-bijele pruge ukrašavaju džempere, kapute i hlače, kao i modne dodatke poput torbica i cipela.

2. U MODU SE VRAĆA SAMT
Ako je suditi prema jesenskoj ponudi Manga, na modnu scenu vraća se samt. Taj topli i ugodni rebrasti materijal glavna je zvijezda jesenskih hlača visokog struka, efektnih haljinica, ali i pokrivala za glavu.

3. BOJE SU I DALJE POŽELJNE
Dolazak hladnijeg vremena ne bi nas trebao obeshrabriti u korištenju boja u svakodnevnim modnim kombinacijama. S time se slaže i ovaj popularni španjolski brend, koji u prvi plan stavlja jarkožutu boju na statement kapute, asimetrične suknje i podatne bluze od svile. Trendovi iz Manga za jesen 2018. - 4 Žuta bluza 349,90 kn, žuta suknja 699,90 kn, vuneni kaput 899,90 kn (Foto: mango.com)
4. GINGHAM ZA KLASIČARKE
Gingham uzorak bio je hit ovoga ljeta, a taj se trend nastavlja i u jesenskim mjesecima. Ljubiteljice klasike moći će odabrati hlače, sakoe i kapute s prepoznatljivim crno-bijelim kockicama.

5. NOSI SE UPEČATLJIVA OBUĆA
Dobre cipele ili čizme podignut će svaku modnu kombinaciju. Upravo zato, upečatljiva obuća i ove je sezone must have. Mango predlaže klasičnu obuću s osebujnim uzorkom, retro čizme od bijele kože ili pak crne cipele s naglašenim špicom.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte trendovske komade iz Manga za ovu jesen. Trendovi iz Manga za jesen 2018. - 2 Zebrasti kaput 699,90 kn, zebrasti pulover 299,90 kn, torbica sa zebrastim uzorkom 549,90 kn (Foto: mango.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju