U hrvatske trgovine stigla je jesenska odjeća, a Mango za ovu sezonu predlaže uzbudljive modne komade koji će se moći lako kombinirati s klasičnim hlačama, suknjama i drugim odjevnim predmetima.

Galerija


1. JESEN U ZNAKU ANIMALNOG PRINTA

I dok je jesenska ponuda Zare obilježena komadima sa zmijskim uzorkom, Mango za rujan predlaže zebrasti uzorak. Prepoznatljive crno-bijele pruge ukrašavaju džempere, kapute i hlače, kao i modne dodatke poput torbica i cipela.

2. U MODU SE VRAĆA SAMT
Ako je suditi prema jesenskoj ponudi Manga, na modnu scenu vraća se samt. Taj topli i ugodni rebrasti materijal glavna je zvijezda jesenskih hlača visokog struka, efektnih haljinica, ali i pokrivala za glavu.

3. BOJE SU I DALJE POŽELJNE
Dolazak hladnijeg vremena ne bi nas trebao obeshrabriti u korištenju boja u svakodnevnim modnim kombinacijama. S time se slaže i ovaj popularni španjolski brend, koji u prvi plan stavlja jarkožutu boju na statement kapute, asimetrične suknje i podatne bluze od svile.
Žuta bluza 349,90 kn, žuta suknja 699,90 kn, vuneni kaput 899,90 kn
Žuta bluza 349,90 kn, žuta suknja 699,90 kn, vuneni kaput 899,90 kn (Foto: mango.com)

4. GINGHAM ZA KLASIČARKE
Gingham uzorak bio je hit ovoga ljeta, a taj se trend nastavlja i u jesenskim mjesecima. Ljubiteljice klasike moći će odabrati hlače, sakoe i kapute s prepoznatljivim crno-bijelim kockicama.

5. NOSI SE UPEČATLJIVA OBUĆA
Dobre cipele ili čizme podignut će svaku modnu kombinaciju. Upravo zato, upečatljiva obuća i ove je sezone must have. Mango predlaže klasičnu obuću s osebujnim uzorkom, retro čizme od bijele kože ili pak crne cipele s naglašenim špicom.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte trendovske komade iz Manga za ovu jesen.
Zebrasti kaput 699,90 kn, zebrasti pulover 299,90 kn, torbica sa zebrastim uzorkom 549,90 kn
Zebrasti kaput 699,90 kn, zebrasti pulover 299,90 kn, torbica sa zebrastim uzorkom 549,90 kn (Foto: mango.com)