Slavne žene isprobale su sve dijete, mršavjele i debljale se za uloge te naučile kojih se pravila trebaju pridržavati da bi bile u top-formi. Donosimo vam pet trikova poznatih ljepotica koja uistinu donose rezultate


1. Zapisuj sve što pojedeš

Pjevačica Carrie Underwood vodi dnevnik prehrane već dugi niz godina.
To je jedini način koji mi pomaže da obratim pažnju na ono što jedem i donosim bolje odluke kod biranja hrane. Inače nikad ne bih znala kada trebam prestati jesti.

Slavne žene planiraju svoje obroke unaprijed, ne jedu kasno navečer, ali se niti ne odriču grješnih zadovoljstva poput makarona sa sirom.

2. Pripremi se za napad gladi
Američka glumica i televizijska voditeljica Candace Cameron Bure unaprijed planira svoje obroke pa joj se nikad ne dogodi da mora posegnuti za masnim ili kaloričnim zalogajem. U torbu uvijek stavi komad voća, energetsku pločicu ili neku sličnu zdravu namirnicu. Zahvaljujući svojoj organizaciji u četrdesetima se našla u najboljoj tjelesnoj formi.

3. Ne odriči se grešnih zadovoljstava

Blake Lively nakon dvije trudnoće relativno se brzo vratila u top-formu. Osim vježbanja s privatnim trenerom za to je zaslužna i njezina prehrana. Umjesto da se odrekla svih nepoželjnih namirnica, poput recimo tjestenine sa sirom, odlučila je 80 posto vremena jesti zdravo, a ostatak rezervirati za svoja grešna zadovoljstva.

4. Neka ti zdravlje bude na prvom mjestu
Nikad nisam bila na dijeti, priznaje scenaristica i glumica Lena Dunham koja je počela gubiti kilograme kad je odlučila staviti pod kontrolu svoje zdravlje. Zdrava prehrana i redovita vježba urodili su plodom.

5. Izbjegavaj jesti kasno navečer

Kada je započela svoju dijetu 2010. godine, pjevačica Jennifer Hudson stanjila se za pet konfekcijskih brojeva. S konfekcijskog broja 48 spala je na 38 i tu je ostala zahvaljujući rigoroznom načinu prehrane. Vrlo je oprezna što jede, a izbjegava bilo kakve obroke u kasnim večernjim satima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju