Ponašati se 'zločesto' nije uvijek lako. Strah od osude drži žene na 'sigurnoj' strani seksa pomalo konzervativnoj. Poznati pokreti, uobičajene poze i mašta na uzdi. No nekim seksi začinima ipak možemo malo rasplamsati strast ispod plahta

1. Kocka leda u novoj ulozi
Kockice ne moraju biti samo za hlađenje piva. Kontra efekt imat će ukoliko se s njima poigrate u spavaćoj sobi. Njima se možete poslužiti prelazeći preko tijela ili da ih stavite u usta. mašta će odraditi ostalo.

2. Ogledalo kao saveznik
Sramežljivost, seks i ogledalo možda ne idu ruku pod ruku, no uz malo hrabrosti mogli bi otkriti sve čari 'voajerizma' u vlastitom domu. Gledati se u ogledalo ili dozvoliti partneru da vas gleda svejedno je, bitno samo da vama odgovara. Još ako uz to obučete seksi štikle osjećat ćete se zavodljivije i spremnije za pogled u zrcalo.

Nekim malim seksi trikovima možete začiniti ljubavni život čak i ako se ubrajate u sramežljivice

3. Kravata za nove igrice
Zavežite ga njegovom kravatom Ideja o vezivanju s lisicama i ostalim pripadajućim SM alatom mnogima nije bliska, ali vezivanje s kravatom ne zvuči tako strašno zahtjevno. Bez obzira u kojoj ulozi želite biti dominantnoj ili submisivnoj igra s kravatom dobra je za početak.

4. Zadovoljstvo iz hladnjaka
Igre s hranom ne moraju izgledati kao iz filma 'Devet i pol tjedana' no malo eksperimenta sa šlagom, čokoladom ili sladoledom ipak možete probati. Otopite čokoladu stavite je na vrat i neka igre počnu.

5. Povez za oči
Sve ovo možda bi vam bilo lakše za isprobati ukoliko dopustite partneru da vam svilenom maramom ili šalom poveže oči. Osjećaj da se prepuštate i izoštravanje drugih osjetila moglo bi predstavljati sasvim novi užitak.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju