Kada prekinu ljubavnu vezu ili brak, žene se često odluče na promjenu frizuru. Tim činom simbolično okreću novu stranicu u životu i otkrivaju novu sebe. A na prilično drastične promjene frizure nakon ljubavnog brodoloma odlučilo se i pet slavnih dama

Galerija Slavne žene koje su poslije prekida drastično promijenile frizuru - 3 Slavne žene koje su poslije prekida drastično promijenile frizuru - 4 Slavne žene koje su poslije prekida drastično promijenile frizuru - 1 +1 Hilary Duff prije i poslije razvoda braka 1. Katy Perry
Slavna pjevačica karijeru je započela kao zanosna crnka, a s bojom i dužinom kose kroz godine je konstantno eksperimentirala. Ipak, jedna od njenih najzapamćenijih promjena frizura bila je ona kada je nakon razvoda od komičara Russella Branda ošišala svoju dugu kosu i obojila je u zeleno.

Kada prekinu ljubavnu vezu ili brak, žene se često odluče na promjenu frizuru. Tim činom simbolično okreću novu stranicu u životu i otkrivaju novu sebe

2. Gigi Hadid
Dugu lepršavi uvojci bili su zaštitni znak modela Gigi Hadid, ali to se preko noći promijenilo kada se Gigi pojavila s kosom ošišanom do brade i zaglađenom od čela. Dogodilo se to vrlo brzo nakon što je prekinula vezu s pjevačem Joeom Jonasom.

3. Jennifer Lopez

Svoju raskošnu, dugu kosu ošišala je i Jennifer Lopez te u proljeće 2015. pokazala nikad kraću frizuru s blagim uvojcima. Nova frizura odisala je glamurom starog Hollywooda, a za nju je bio "zaslužan" kraj ljubavi s plesačem Casperom Smartom.

4. Hilary Duff
Poslije razvoda od igrača hokeja Mikea Comrieja, američka pjevačica i glumica iznenadila je zaista nesvakidašnjom frizurom. Dužinu kose nije dirala, ali je zato svoje prepoznatljive plave vlasi obojila u tirkiznu. Kasnije je eksperimentirala i sa sivom i ružičastom bojom kose.

5. Kristen Stewart

Kada je prekinula s glumcem Robertom Pattinsonom, zvijezda "Sumraka" ošišala je svoju dugu kosu i nikada je više nije puštala. Ubrzo nakon prekida pokazala je vrlo kratku frizuru koja podsjeća na glam stil 1980-ih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju