Julianne Moore i Monica Bellucci najbolje pokazuju kako su godine samo broj. Iako su obje slavne glumice zagazile u pedesete godine života, na crvenom tepihu dodjele britanskih nagrada za najbolja filmska ostvarenja BAFTA otele su sva pažnju publike i fotoreportera


Julianne Moore
osvojila je britansku nagradu BAFTA u kategoriji najbolje glumice za film Still Alice, a svojom pojavom održala modnu lekciju i upola mlađim damama koje su se s njom našle u istoj kategoriji.

Modna ikona stara 54 godine zasjala je na svečanoj dodjeli u crvenoj haljini do poda s potpisom Toma Forda, koja je unatoč velikom izrezu na decentan način istaknula njene ženstvene adute.

Pažnje fotoreportera bile su uperene i divu Monicu Bellucci, koja se na dodjeli britanskih nagrada s mladom francuskom glumicom Leom Seydoux našla u ulozi prezenterice.

Fatalna Talijanka za ovu je prigodu odabrala crnu vintage haljinu do poda koja je suptilno podcrtala njene raskošne obline u obliku pješčanog sata.

Julianne i Monica su raspustile svoje ženstvene uvojke, lijepa lica suptilno su naglasile odgovarajućom šminkom, a cijeli stajlingom jasno poručile da ženska ljepota, poput vina, s godinama biva sve bolja.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju