Što znači biti normalan teško je definirati. No sigurno svatko za sebe ima neka pravila i norme, ali i shvaćanje pojma normalnog. Nerijetko ćemo čuti izjave kako je teško naći 'normalnog', muškarca, ženu, parnera, prijateljicu... I dok o pojmu normalnog i prihvatljivog ponašanja svatko ima svoje mišljenje novo istraživanje na muškarcima otkrilo je neke fascinantne činjenice o njihovu ponašanju. U članku 'This is normal', otkriveni su neki njihovi stavovi i uvjerenja, ali i ponašanja koja bi nas mogla začuditi

Novo istraživanje otkrilo je što muškarci misle o striptiz barovima, izjavi 'volim te', manikuri i koječemu. I iako ne postoji definicija što znači biti 'normalan' muškarac istraživanje Esquirea na 1032 muškarca otkrilo je neke zanimljivosti o muškom ponašanju, vjerovanjima i stavovima. Rezultate su kompilirali u članak naziva 'This is Normal', a mogli bi nas sve iznenaditi.

Izdvajamo neke zanimljive zaključke.

Naime, 44 posto muškaraca izjavilo je kako imaju samo nekoliko ženskih prijateljica, no zanimljivo je kako je čak 38 posto izjavilo kako je polovina njihovih prijatelja ženskog roda.

Njih 13 posto priznalo je kako su im skoro svi prijatelji žene.

Istraživanje je otkrilo i romantičnu stranu muškaraca.

Njih 66 posto priznalo je kako 'volim te', kažu bar jednom dnevno.

S druge pak strane 37 posto ispitanika reklo je kako ne bi uživali u striptiz klubu.

No ono što šokira možda najviše je saznanje da čak 24 posto muškaraca masturbira na poslu, dok je 9 posto ispitanika otkrilo kako to ne rade nikada.

Iznenađuje i podatak da čak 5 posto muškaraca nosi maskaru, 22 posto korektorom sakriva nepravilnosti.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju