Seks i grad naučio je mnoge žene da slijede svoje snove, jasno izražavaju svoje želje u spavaćoj sobi, ali i izvan nje. No neke 'lekcije' glavne junakinje Carrie Bradshaw baš i nemaju mnogo veze sa stvarnošću


1. Lako je pronaći muškarca u velikom gradu

Većina slobodnih žena provodi mnogo vremena u potrazi za onim pravim, a ne dvoje koga će izabrati između dva savršena muškarca. Takve se dileme događaju samo na filmu i u serijama.

Cjelodnevno hodanje po gradskom asfaltu, parkovima i javnom prijevozu u štiklama neće se dobro odraziti na stopala bez obzira što smo to vidjeli da radi Carrie u Seksu i gradu.

2. Ma slobodno možeš potrošiti cijelu plaću na cipele umjesto na račune
Ako ne platiš struju, neko je će isključiti. Isto će se dogoditi i s neplaćenim računom za mobitel. Ne, nije u redu potrošiti cijelu plaću na cipele umjesto na ratu kredita, jer banka nikad neće u potpunosti shvatiti tvoju ljubav prema louboutinkama.

3. Možeš si priuštiti stan u elitnom dijelu grada s ogromnim ormarom
Svaka čast iznimkama, no većina si žena bez pomoći roditelja i cimera ne može priuštiti bilo kakav stan, a kamoli onaj u elitnom dijelu grada.

4. Ne moraš se koristiti sredstvima javnog prijevoza kad su taksiji svuda oko tebe
Cijene taksija su uistinu značajno pale u Zagrebu u posljednjih nekoliko godina, ali to ne znači da su besplatne. Rijetko tko si može priuštiti svaki odlazak na posao i u grad ovim prijevoznim sredstvom. Umjesto toga, pripremite se na gužve i znojenje u autobusima i tramvajima.

5.Baš je lako hodati gradom u cipelama s potpeticom od 10 centimetara

Cjelodnevno hodanje po gradskom asfaltu, parkovima i javnom prijevozu neće se dobro odraziti na stopala u visokim potpeticama, bez obzira koliko ih mi željele nositi.

6. Bit ćeš potpuno zadovoljna ako budeš kupovala odjeću umjesto hrane
Kad 'zakrulji' u želucu niti jedna haljina, bluza ili cipele neće vam pomoći bez obzira koji je dizajner potpisuje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju