Muškarci svojim ponašanjem nerijetko ženama otežavaju život. Ponekad nam je vrlo teško dokučiti što zapravo misle i zašto se ponašaju tako kako se ponašaju. Pripadnici jačeg spola stoga su odlučili progovoriti i priznati stvari koje će cijelom ženskom rodu olakšati život

1. 'Nemamo pojma što želite'
Muškarci često ne znaju kako se ponašati da bi njihove nježnije polovice bile zadovoljne, odnosno što se zbiva u njihovim glavama. Trebaju li biti više ili manje emotivni? Je li partneričino flertovanje s njenim najboljim prijateljem bezopasno ili tu postoji neka iskra na koju bi muškarac trebao pripaziti? Zato, dame, jednostavno recite svojim jačim polovicom što želite.

Mnoge žene uvjerene su da svaki muškarac voli samo određeni tip žena. No, to je daleko od istine. Muškarci glasno poručuju: naš tip žena su one s kojima smo u vezi!

2. 'Ne znamo zbog čega se ispričavamo, ali radimo to da izbjegnemo svađu'
Činjenica da je njegova partnerica ljuta, muškarcu daje do znanja da je napravio nešto krivo. Što? Često nema pojma. Ako pokuša otkriti zbog čega se ona ljuti, može još više 'zeznuti' kada kaže da time što je rekao ili napravio nije imao namjeru povrijediti je jer postoji opasnost da će ga partnerica tada smatrati još više neobzirnim i emotivno plitkim. Voljeli bi kada bi im partnerica natuknula što ju je naljutilo kako ne bi to ponovili.

3. 'Da, mislimo da je vaša prijateljica zgodna i seksi, ali to je sve. Ona nas ne zanima'
Muškarci se ne srame priznati da im je neka žena zgodna, pa bila to i prijateljica njegove izabranice. Osim toga, nije im jasno zašto bi to bio problem ako žena zaista dobro izgleda i ako je svima jasno, pa i njihovim partnericama, da je zgodna. Kada pohvale njen izgled to ne znači automatski da žele biti s njom. Dame, shvatite to kao čisti džentlmenski potez udjeljivanja komplimenta.

4. 'S razlogom nekad ništa ne govorimo'
I muškarci doživljavaju trenutke kada im je teško govoriti o nečemu što ih muči, ali za razliku od žena, većina njih želi to riješiti sami sa sobom bez prevelikih priča i filozofiranja. Ako vaš muškarac ništa ne govori, to može značiti da je nesretan, da je okupiran nekim mislima ili da jednostavno nema što za reći. Svjesni su da zbog te svoje šutnje nekad djeluju djetinjasto, ali oni su jednostavno takvi.

5. 'Nemamo svi tip žene'
Mnoge žene, smatrajući da jači spol ima uže poglede na život od njih, uvjerene su da svaki muškarac voli samo određeni tip žena. No, to je daleko od istine. Muškarci glasno poručuju: naš tip žena su one s kojima smo u vezi!

6. Većina stvari koje radimo, od posla koji izaberemo do hobija, vrte se oko jednog cilja: kako bismo ženama bili što privlačniji
Ni jednog muškarca u odabiru karijere ne gura samo strast ili ambicija. Svime čime se bave u životu oni žele impresionirati nježniji spol. Žele biti uspješni kako bi usrećili svoje partnerice, kako bi dobili njihovu potvrdu da nešto rade dobro, a ništa manje žele i da su žene s kojima provode život ponosne na njih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju