Zanimljivih boja i uzoraka, visokih potpetica i upečatljivog dizajna koji spaja mediteransku estetiku s notom europske urbane kulture, MARA D su cipele koje će osvojiti sve žene

Iza novog modnog branda stoji mlada marketing managerica Marijeta Duvnjak koja je odlučila napustiti veliki korporativni sustav i posvetiti se ostvarenju svog životnog sna.

'Kao i većina žena obožavam dobre cipele, s obzirom da volim pomaknutiji dizajn često sam nailazila na problem da ne mogu pronaći cipele koje izgledaju odlično i da su istovremeno udobne. Tako sam prije nekoliko godina krenula u realizaciju dugogodišnjeg sna o vlastitom modnom brandu te sam neopisivo ponosna i sretna da je Mara D predstavljena hrvatskim, ali i europskim kupcima.


Osnovni cilj mi je bio u dizajn pretočiti strast ljudi Mediterana, svu ljepotu i povijest kojima smo okruženi i koji su mi cijelo vrijeme bili inspiracija, ali osim zanimljivog dizajna ponuditi vrhunsku kvalitetu i udobnost. Mara D cipele su cipele za neustrašive, strastvene žene koje pomiču granice i ne boje se biti drugačije.'

Udobnosti Mara D cipela pridonose visoko kvalitetni talijanski materijali te pedesetogodišnje iskustvo hrvatskog postolara koji svaku cipelu ručno izrađuje.

Riječ je o najlakšim cipelama koje svaka žena može nositi od 0-24.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju