Istraživanja potvrđuju da čak 75 posto žena nema nikakve ženske uzore u životu. Britanska tvrtka za donje rublje i kupaće kostime odlučila je smanjiti ovu poraznu statistiku te je pokrenula uoči ljeta novu kampanju po imenu Modeled by Role models. Nove modele intimnog rublja i kupaćih kostima s potpisom tvrtke 'Panache' po prvi put nose žene s kojima se druge žene mogu poistovjetiti ili u kojima mogu pronaći stvarni uzor


1. Hannah Cockroft

Ova je Britanka pri rođenju preživjela dva srčana udara zbog čega se cijeli život bori s jakim živčanim oštećenjima u nogama, stopalima, kukovima i mozgu. No invalidska kolica ju nisu spriječila u aktivnom bavljenju sportom.

Štoviše, nagnala su je na ozbiljno posvećivanje atletskom životu, pa je na posljednjim Paraolimpijskim igrama u Londonu osvojila dva zlata u utrkama na 100 i 200 metara.

2. Marquita Pring

Slavna plus-size manekenka s grupom istomišljenica osnovala je udruženje 'Alda' kojoj je glavni cilj promijeniti percepciju javnosti o prihvatljivom izgledu žena. U cilju udruženja je također osnažiti žene svih konfekcijskih brojeva u modnoj industriji.

U novoj kampanji za donje rublje tvrtke Panache su 'stvarne' žene koje su svojim osobnim dostignućima i uspjesima postale pravi uzori za žene diljem svijeta.

3. Rachel Elliot
Neustrašiva britanska medicinska sestra jedna je od rijetkih osoba u svijetu koja se bez razmišljanja prijavila za volontiranje u glavnom centru za liječenje od ebole u Sierra Leoneu.

4. Amy Hughes
Ova je sportska terapeutkinja pravo vrelo motivacije za osobe koje žele voditi ispunjenije i zdravije života. U želji da promiče ove ciljeve Amy Hughes je nositeljica dvije značajne titule: kao jedina žena koja je istrčala 17 uzastopnih maratona, i kao žena koja je otrčala 53 maratona u 53 gradova i tijekom istog broja dana.

5. Mica Paris

Britanska pjevačica je velika podržavateljica svjetski razgranate kampanje po imenu 'Ne znači ne' koja se protivi seksualnom nasilju. Ona je također ambasadorica udruženja 'Amy Winehouse Foundation' koja promovira glazbenu terapiju kao prevenciju za uzimanje droga.

6. Martyna Kaczmarek

Britanska tvrtka 'Panache' u svoju je kompanju uključila i Poljakinju Martynu Kaczmarek, koja je najpoznatija kao suosnivačica kampanje Day for Life. Riječ je o poljskom nacionalnom projektu koji promovira donaciju krvi, koštane srži i organa.

Više o kampanji Modeled by Role Models pronađite na internetskim stranicama tvrtke Panache.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju