Brojevi koji nas svakodnevno okružuju čine moćan sustav sastavljen od numeroloških načela. Ona nam daju odgovore na pitanja o našem karakteru, ali i o svijetu koju nas okružuju te prilikama koje nas potencijalno čekaju iza ugla.

Numerologija je rezultat mističnog proučavanja astrologije. Baš kao što astrološka karta daje uvid u dubine naše osobnosti, tako i numerologija otkriva nijanse našeg karaktera koje smo zaključali negdje duboko u sebi.

Niz broja sedam otvara vrata novoj ljubavi, promaknućima, ali i financijskim dobitcima.

Jedno od zanimljivijih područja numerologije su takozvani anđeoski brojevi. Ako oko sebe uočite brojeve u nizu i ta se slučajnost stalno ponavlja, tada anđeli komuniciraju s vama, govori nam numerologija.

Ako primjerice, isti niz brojeva primijetite na računu, registracijskim oznakama, na satu i sličnim mjestima, znači da vas čeka skrivena poruka, upozorenje na lijepe stvari koje nikako ne smijete propustiti, ili neke ružnije situacije koje biste mogli izbjeći.

Svaki niz brojeva, kao što su 1111…, 2222…, 3333… i slično ima neko svoje značenje. Od svih se tih nizova najsretnijim smatra broj sedam, posebno danas, sedmog dana sedmog mjeseca u godini.

Simbolično, niz sedmica predstavlja sreću i neočekivano postignuće. Danas vaši planovi imaju sedam puta više šanse da se ostvare pa nikako to nemojte zaboraviti. Stručnjaci numerolozi govore kako je ovaj datum pun magične energije, ideja i emocija, a najgore što možete učiniti jest ignorirati ih i sputavati sami sebe.

Niz sedmica predstavlja sreću i neočekivano postignuće.

Zato, kakva god da vam ideja danas padne na pamet, potrudite se samo malo više nego obično – i ona će ostvariti. Niz broja sedam otvara vrata novoj ljubavi, promaknućima, ali i financijskim dobitcima.

On utječe i na polje seksualnosti, dobre energije i dobre zabave. Ove godine sedmi dan srpnja pada na petak pa otvorite oči i naćulite uši ako budete otišli u izlazak jer samo nebo zna kakvo biste iznenađenje mogli doživjeti.

Više zanimljivosti o numerologiji pročitajte u nastavku: 

11-11 11. 11.: Datum ogledala koji nam šalje važnu poruku Slika nije dostupna 22. 2. 2022.: Što nam poručuje zanimljivi datum koji pada na drugi dan u tjednu Slika nije dostupna Numerologija: Životni ciklus od devet godina Psihički broj Izračunajte svoj psihički broj i doznajte što on govori o vašem karakteru

Sretno! 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju