Prirediti nekome iznenađenje može biti dočekano s negativnim reakcijama. Osobito ako je riječ o osobi koja ne voli biti namjerno dovedena u neku novu situaciju koju ne može kontrolirati. No postoje i neki drugi iznenađujući potezi koji uvijek pale kod jačeg spola


1. Kada mu napravite večeru bez prethodnih najava ili obećanja.

Za većinu muškaraca ljubav prolazi kroz trbuh, a večera koju ste sami napravili kod njega će izazvati oduševljenje i olakšanje pogotovo ako je ostao prekovremeno na poslu i ne da mu se ništa pripremati sam.

2. Kada mu nabavite karte za koncert omiljene grupe ili sportsku manifestaciju. Muškarci uživaju u pažnji, a posebno vole kada obratite pozornost na male detalje, kao što su omiljeni pjevači, filmovi i sportski klubovi za koje gorljivo navija.

Ne vole svi muškarci iznenađenja, ali kada im poslužite večeru, poklonite ulaznice za koncert omiljene grupe ili predložite seks, voljet će vas još i više.

3. Kada mu poklonite neku sitnicu iz vedra neba.
I oni vole darove, zar ne? Bonus poene dobit ćete ako mu darujete nešto što mu se uistinu sviđa i priželjkuje.

4. Kada u trgovini kupite njegove omiljene grickalice.
Pogotovo ako je riječ o nekim zalogajčićima koje vi inače ne preferirate. Na ovaj način jasno poručujete svojem partneru da mislite na njega, čak i kada obavljate svakodnevne obaveze poput odlaska u dućan.

5. Kada obavite neku sitnicu umjesto njega.
Živimo u brzoj svakodnevnici i nekad nam nedostaje vrijeme za obavljanje svih pojedinosti. Vašem će partneru mnogo značiti ako 'uskočite' s odnošenjem robe na kemijsko čišćenje ili s nekom drugom uslugom.

6. Kada mu se javite porukom.
Pritom treba znati da će ga uvijek razveseliti pozitivno usmjerena poruka u kojima izražavate svoju ljubav i sreću. S druge strane neće mu se svidjeti ako mu se javljate samo da 'provjerite' gdje je i s kim.

7. Seks iznenađenja.

Treba li uopće objašnjavati zašto?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju