Mnogi misle kako u braku seks postaje dosadan, monoton i nezanimljiv, ali to su ipak samo predrasude. Mnogo je razloga zbog kojih je upravo seks u braku bolji od onog u vezi, a mi smo izdvojili sedam razloga zbog kojih bračni parovi imaju sjajan seksualni život

1. U potpunosti ste upoznali tijelo svog partnera. Znate gdje vaše ruke smiju, a gdje nisu poželjne. Vaš partner zna što vi volite, a što ne podnosite. Dobro ste se upoznali i između vas više nema neugodnih situacija u krevetu.

2. Doktorirali ste seks ‘nabrzaka'. Na početku veze radili ste na tome da vaš užitak bude što dulji, a sada znate da nema ništa loše u dobrom seksu ‘nabrzaka’, pogotovo kada nemate previše vremena zbog posla ili drugih obaveza.

Sami definirate što vam odgovara i ne opterećujete pravilima o seksu. Ako vam se ne da eksperimentirati s pozama, uživate u dobroj staroj misionarskoj bez obzira na to tko ju naziva ‘dosadnom’.

3. Sami definirate što vam odgovara. Više se ne opterećujete pravilima o seksu koje nam nameće pop kultura. Ako vam se ne da eksperimentirati s pozama, uživate u dobroj staroj misionarskoj bez obzira na to tko ju naziva ‘dosadnom’. Vama u potpunosti odgovara i uvijek vas dovede do vrhunca.

4. Seksi igrice postaju zabavnije. Parovima koji ipak vole malo više uzbuđenja i eksperimentiranja brak pruža osjećaj povjerenja i sigurnosti zahvaljujući kojem mogu otvoreno razgovarati o svemu što bi željeli isprobati.

5. Iskustvo simultanog orgazma.
Istraživanja su pokazala da su simultani orgazmi tj. situacija u kojoj oba partnera istovremeno dožive orgazam češća kod parova koji su dugo zajedno i u braku. Povezanost i povjerenje utječu na seksualni život, a činjenica da dobro poznajete ‘okidače’ svog partnera i točke njegovog užitka garantira vam eksplozivan seks.

6. Opušteniji ste. Vaš partner više ne uvlači trbuh kako bi u sekundi ‘isklesao’ set pločica, a vi ponekad zaboravite obrijati noge. Shvatili ste da ne trebate svake sekunde biti 'savršeni'.

7. Predani ste jedno drugome. Što ako me zapravo ne voli? Sviđa li joj se moja tehnika? Hoću li prebrzo doživjeti orgazam? Sve su to pitanja koja nam prolaze kroz glavu tijekom seksa na počecima veze, ali u trenutku kada sklopite brak i položite zavjet vječne ljubavi, sva ta pitanja zaboravljate i prepuštate se jedno drugome.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju