Niste sigurni zaslužuje li on vaše povjerenje? Znakovi koje možete pročitati u nastavku dokazuju da mu možete vjerovati, baš kao što on vjeruje vama.

1. Priznaje svoje pogreške. Nikada ne izbjegava preuzimanje odgovornosti i ne bježi od grešaka koje je napravio, bez obzira na to koliko su velike. Također mu ne pada na pamet krivnju za vlastite greške prebaciti na nekog drugog.

2. Dijeli s vama svoje osjećaje. Iskreno razgovara o svemu što ga muči ili pak rado priča o lijepim stvarima. Činjenica da vam su uvijek povjerava i ne odbija razgovor o ni jednoj temi ulijeva povjerenje, a otvorenost i pokazivanje ranjivosti za stručnjake je jedan od glavnih pokazatelja da osoba zaslužuje povjerenje.

Niste sigurni zaslužuje li on vaše povjerenje? Znakovi koje možete pročitati u nastavku dokazuju da mu možete vjerovati.

3. Uvijek vam priča o tome kako je proveo dan. Nema što skrivati od vas pa vam uvijek samovoljno ispriča što je radio, gdje je i s kim bio. Nikada ne nalazite na nelogičnosti u njegovim pričama.

4. Daje vam svoju debitnu i kreditnu karticu. Ovaj potez pokazuje da i on u vas ima maksimalno povjerenje, a definitivno dokazuje i to da vi možete vjerovati njemu jer vam osoba koja zapravo ne mari za vas ne bi davala kartice.

5. Uvijek se trudi odagnati male nesigurnosti. Svi smo ponekad žrtve ljubomore, a nesiguran muškarac kojem nije stalo do vas dodatno će potpirivati osjećaj nesigurnosti u vama. Međutim, staložen muškarac koji uistinu gaji osjećaje prema vama potrudit će se da ih otjera iz vaših misli.

6. Odmah vam posvećuje pažnju. Ne ignorira vas kada ga zamolite da vam posveti malo pažnje jer morate s njim razgovarati o nečemu i fokusira se na to što govorite. Ako je uistinu usred nekog važnog posla odmah vam kaže da mu treba malo vremena pa će vam se nakon toga posvetiti u potpunosti te na kraju to i napravi.

7. Ne skriva od vas svoj mobitel ili inbox. Tajnovitost i skrivanje obično su prvi dokazi da muškarac nešto "muti", a ako vaš partner mobitel bez problema ostavlja u prostoriji kada izlazi iz nje te se ne odjavljuje iz svog email računa na zajedničkom kompjuteru onda vjerojatno nema što skrivati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju