Dodjele nagrada kao što je sinoćnji Emmy pod povećalo javnosti uvijek stavljaju holivudske modne miljenice i dizajnerska imena koje najčeće nose. Međutim, nije svakoj glumici taj odabir jednako lagan, bez obzira na talent i popularnost. A kako ga je riješila Rachel Bloom pročitajte u nastavku

Kada se glumica Rachel Bloom sinoć pojavila u romantičnoj crnoj kreaciji modne kuće Gucci svi su pretpostavili da je talentirana kreatorica televizijske komedije Crazy Ex - Girlfriend nova holivudska miljenica kreativnog direktora ove legendarne modne kuće, Alessandra Michelea.

Teško mi je pronaći dizajnera čiju ću haljinu unajmiti jer ne nosim veličinu 0.

--Rachel Bloom

No, nije ni približno tako.

U intervjuu za E!News, otkrila je kako je haljinu kupila sama za 3500 američkih dolara nakon što ju ne nekoliko dizajnera odbilo odjenuti za dodjelu prestižnih televizijskih nagrada.

Teško mi je pronaći dizajnera čiju ću haljinu unajmiti jer ne nosim veličinu 0. Ali mogu si priuštiti dizajnersku odjeću, pa je u redu, govori talentirala glumica koja je već tri puta nominirana za Emmyja.

S istom sudbinom suočila se i komičarka Leslie Jones koja se poslužila društvenim mrežama kako bi navela sve dizajnerske kuće koje su ju odbile za premijeru filma Ghostbusters.

A sve je to itekako poznato i Melissi McCarthy - nakon što nikako nije mogla pronaći dizajnera koji će joj osmisliti oskarovska izdanja, jedna od najduhovitijih žena Hollywooda pokrenula je vlastititu modnu liniju.

Osim tri spomenute holivudske glumice, dizajneri su odbili odjenuti i Bryce Dallas Howard, Daschu Polanco, Aidy Bryant i prekrasnu Christinu Hendricks.

Što se tiče odijevanja glumica za ovakve planetarno popularne filmske prigode, već je poznato kako većini njih raskošne haljine ne ostaju u trajno vlasništvo. Njihovi stilisti posuđuju primjerke nakon modnih revija, a cijela uspješnost stajlinga ovisi o tome je li glumica dovoljno mršava za odabranu kreaciju.

Svaka čast iznimkama, kao što su dizajneri Christiano Siriano ili Prabal Gurung koji su se veličinama ipak prilagodili i malo punijim figurama.

A koje su još glumice dizajneri odbili odjenuti za crveni tepih pogledajte u galeriji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju