Svaka haljina bez obzira je li riječ o glamuroznoj verziji za crveni tepih ili jednostavnijoj za svakodnevne aktivnosti, želi privući pažnju i pokzati tijelo u najboljem svjetlu. Neke to rade dubokim izrezima i prorezima, dok drugi modeli igraju na kartu prozirnih materijala stvorenih za golicanje mašte. A među najelegantnijima i najsekepilnijima su bez sumnje – haljine boje kože

Male crne haljine s bezbroj lica sinonim su za eleganciju i profinjenost i sigurno će naći put do svakog ženskom ormara. Jednobojne haljine u upečatljivoj crvenoj ili pak vibrantnoj zelenoj odlične su podizačice stila, no za njih se na žalost odlučuju samo najhrabrije.

Njajjači adut haljina boje pudera je odličan spoj zavodljivog i profinjenog

A haljina boje pudera jedna je od onih na koje ne nailazimo često u svakodnevnom životu, ali su itekako prisutne u svijetu filmskih premijera i glamuroznih događanja.

Njihov najjači adut je odličan spoj zavodljivog i profinjenog, zbog toga što imitacijom boje kože aludiraju na golo tijelo, dok nježnim i sofsiticiranim materijalima pruža dojam sofisticiranosti.

Izdvojili smo široki spektar 'golih' haljina koje su nježno naglasile svu ljepotu ženskog tijela.

Pogledajte i 10 modela štikli boje pudera iz naših trgovina stvorenih za efekt produživanja noge.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju