Nažalost, neki brakovi imaju rok trajanja. Na to nisu imune ni slavne osobe. Donosimo vam 7 iskrenih priznanja slavnih žena koje su i same morale proći kroz razvod


1. Olivia Wilde
Ne želiš prekinuti s tom osobom, ne želiš okončati brak, pogotovo ako ti se stvarno sviđa ta osoba. Samo znaš da nešto nije u redu pa pokušavaš promijeniti sve ostalo, izjavila je Wilde u jednom intervjuu. Glumica se rastala od supruga Tao Ruspolija 2011. godine nakon osam godina braka.

'Donosimo vam 7 iskrenih priznanja slavnih žena koje su i same morale proći kroz razvod'

2. Jennifer Lopez
Nema veće boli i neuspjeha nego što je prolazak kroz rastavu, kazala je Lopez nakon razvoda od pjevača Marca Anthonyja s kojim ima blizance.

3. Jessica Simpson
Bilo je to poput smrti u obitelji. Prolaziš kroz fazu žalovanja, zatim kroz fazu pobune i onda odjednom moraš sam pronaći svoj život, rekla je Jessica Simpson nakon što je došao kraj njezinom četverogodišnjem braku s Nickom Lacheyjem.

4. Nicole Kidman
Mislim da je rastava teška za svakoga. To je noćna mora, stvarno je, i možeš se pretvarati da si u redu. I ima dana kada si dobro i dana kada nisi,  izjavila je Kidman nakon što se razvela od Toma Cruisea.

5. Heidi Klum
Ljudi kažu „Moj Bože, kako poražavajuće mora biti prolaziti kroz rastavu. Jesam li poželjela da se to dogodi mojoj obitelj? Ne, ali svi smo zdravi, i nastavljamo dalje sa svojim životima, izjavila je Klum nakon rastave s pjevačem Sealom.

6. Jennifer Aniston
Postoji puno faza tugovanja. Tužno je kada nečemu dođe kraj. Slomi te i učini ranjivom. Kada pokušavaš izbjegavati bol, to stvori samo još veću bol. Ljudsko sam biće koje prolazi kroz ljudsko iskustvo pred cijelim svijetom. Voljela bih da nije pred cijelim svijetom. Jako se trudim uzdignuti iznad svega toga, kazala je Aniston nakon bolnog razvoda od Brada Pitta.

7. Robin Wright
Rastava sama po sebi, i kada imate djecu, je poražavajuća. Gore od toga. Jedan od razloga zbog kojih smo se toliko puta pomirili i prekinuli je taj što smo nastojali držati obitelj na okupu. Ako imaš djecu, to je obitelj, i stalno pokušavaš ponovno. To smo radili jako dugo, objasnila je Wright nakon što je okončala 14-godišnji brak sa Seanom Pennom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju