'Prtljanje' kada ga pokušavaju otkopčati na ženi nije jedina nepoznanica o grudnjacima koja muči muškarce. Grudnjaci su muškima ponekad zaista enigma, a ovo je 6 istina o ovom komadu donjeg veša koje muškarci nikada neće razumijeti

1. Olakšanje koje osjećamo kada skinemo grudnjak
Osjećaj slobode i olakšanja kada nakon radnog dana dođemo kući i skinemo grudnjak tako je divan! Muškarci ne mogu razumjeti koliko je taj osjećaj bajan jer – ne nose grudnjake.

Zašto bi itko samovoljno trpio takvu nelagodu, pitaju se muškarci. E pa žene znaju da se za dobar izgled nekad mora trpjeti, a grudnjak nam omogućava da nam grudi bolje izgledaju

2. Potreba i nužnost posjedovanja grudnjaka za različite prilike
Što se muškaraca tiče jedan tip donjeg rublje sasvim je dovoljan i primjeren za sve prigode. Međutim, žene ispod finije odjeće žele odjenuti profinjeniji veš, čipkasti, svilenkasti, mrežasti, prozirni kada se žele osjećati više seksi, a za svaki dan ugodnije rublje.

3. Nenošenje grudnjaka
Jedina stvar bolja od skidanja grudnjaka kada dođemo kući nakon posla je kada uopće ne moramo nositi grudnjak. Muškarci grudi oslobođene grudnjaka gledaju s neke seksualne strane, ali ženama je pri tome najbitnije to što ih ništa ne steže. Pročitajte i 7 razloga zašto je hodanje bez grudnjaka zakon.

4. Veličine grudnjaka

Muškarci znaju za konfekcijske veličine 36, 38, 40, 42, odnosno S, M, L, XL. Ali 34B, 36C ili 38D – e tu se baš ne snalaze. Doznajte i 10 zlatnih pravila za kupovinu grudnjaka.

5. Kada se grudnjak ureže u kožu
Zašto bi itko samovoljno trpio takvu nelagodu, pitaju se muškarci. E pa žene znaju da se za dobar izgled nekad mora trpjeti, a grudnjak nam omogućava da nam grudi bolje izgledaju.

6. Bolan osjećaj zbog žice koja je izašla iz grudnjaka
Ništa što muški nose na sebi ne može tako neočekivano uzrokovati bol kakvu osjete žene kada im se žica koja je izvirila iz grudnjaka zabode u kožu. Pročitajte i 9 rečenica koje žene pomisle prilikom isprobavanja grudnjaka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju