Nadolazeći jesenski trendovi najavljuju popularnost ležernih komada koji pristaju svakoj ženi bez obzira na konfekcijski broj. A najbolje je što su savršena nadopuna garderobi u prevrtljivim danima sezone koja je na izmaku

Iako se ljeti nekako najlakše odijevamo jer je sve svedeno na minimum, postoje žene kojima oskudna garderoba zadaje više glavobolju nego uživanje i najiskrenije se vesele zahladnjenju i dugim rukavima.

A ovojesenski trendovi kao da su kreirani upravo za njih - široke haljine, gornji dijelovi s naglašenim rukavima, opušteni sakoi u stilu devedesetih... sve su to komadi koji laskaju svakoj ženi bez obzira na konfekcijski broj.
U nastavku vam donosimo sedam komada za koje ne trebate niti sekundu provesti u teretani.

1. ŠIROKE HALJINE

Ne samo dizajnerske, nego i one brendova čije kolekcije najčešće kupujemo ove jeseni nude pregršt najrazličitijih širokih, ženstvenih i lepršavih haljina koje su savršen za svakoga i za svaku prigodu.

2. CULOTTES HLAČE

Odjeća koju nosite mora imati siluetu, a najlakše će ju istaknuti haljina na preklop, košulja na vezanje ili široki remen u struku.

Drugim riječima, najzahvalniji model hlača, zbog visokoga struka, širokih nogavica i kroja koji sužava bokove. Mršavom tijelu dat će obline, a žene s oblinama u njima će izgledati savršeno skladno.

3. BLEJZER U STILU DEVEDESETIH

Zbog svoje uniformiranosti, blejzeri mogu često sputavati tijelo. Međutim, ne i oni koji će se nositi ove jeseni. Ležerni, širi modeli kakve smo nosili devedesetih ponovno su u modi. Dizajneri predlažu kombinaciju s najjednostavnijim tamnim trapericama.

4. NAGLAŠENI RUKAVI

Ako baš ne volite pokazivati ruke, gornji dijelovi koji često imaju predimenzionirane rukave možda su baš ono što trebate. A ostatak garderobe može biti savršeno jednostavan.

5. KOMADI NA VEZANJE

Ono što vjerojatno i same znate - ako imate obline, najgore što možete učiniti je skrivati se iza gomile materijala. Odjeća koju nosite mora imati siluetu, a najlakše će ju istaknuti haljina na preklop, košulja na vezanje ili široki remen u struku. High street dućani prepuni su prijedloga.

6. PENCIL-SUKNJA

Jedina je stvar na koju trebate pripaziti kod odabira ovakvog modela suknje da materijal nije pretanak, poput džerseja ili neke vrste satena. Pencil-suknja izdužuje figuru i stajlingu daje formu.

7. DETALJ KOJI OTKRIVA LEĐA

Ovakvi komadi ustvari su rezervirani za večer i savršeni su ako se osjećate zavodljivo. Ako ne nosite minice ili haljine s dubokim dekolteom, tunika s otvorenim leđima bit će savršena zamjena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju