Modnu jesen ne možemo zamisliti bez karirane košulje. Ove sezone klasične "flanelke" ukrašene su trendi detaljima koji ih čine još poželjnijim odjevnim komadom

Karirane košulje jedan su od onih vječitih odjevnih komada kojeg žene vole bez obzira na stil odijevanja. To ni ne čudi jer ova jesenska mezimica lako se prilagođava raznim stilovima, a i vrlo često, kada ne znamo što odjenuti, situaciju spašava upravo karirana košulja.

Ove sezone klasične 'flanelke' ukrašene su trendi detaljima kao što su cvjetni motivi i nezaobilazni biseri koji im daju finiji izgled i čine ih još poželjnijim komadom

Nosite li ju zakopčanu ili otkopčanu na jednostavnu majicu, s kariranom košuljom ne možete pogriješiti u kombiniranju dnevnih, ali i večernji odjevnih stajlinga. Ove sezone klasične "flanelke" ukrašene su trendi detaljima kao što su cvjetni motivi i nezaobilazni biseri koji im daju finiji izgled i čine ih još poželjnijim komadom.

Jesenska garderoba jednostavno nije potpuna bez karirane košulje, a kako bismo vas inspirirali u potrazi za košuljom baš po vašem ukusu u fotogaleriji smo izdvojili 7 modela iz trgovina od 149,90 do 249,90 kuna. Razgledajte i 10 jesenskih haljina koje pristaju konfekcijskim brojevima od XS do XL.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju