Ležala je na plaži, tijelo joj je tonulo u topli pijesak, a misli plovile svijetom iz knjige koju je čitala. Ispisani reci toliko su je uvukli u taj drugi, uzbudljivi svijet da nije ni primijetila da pada sumrak i da je na plaži ostala gotovo sama... Ne, ovo nije ulomak iz ljetnog romana nego ovako želimo da se osjećate uz štivo koje vam za čitanje na plaži preporučuje 7 poznatih i uspješnih hrvatskih dama

Volite čitati krimiće? Ili biografije slavnih glazbenika? Ili je vaš izbor ženska literatura? Nema problema, sve to imamo u 'biblioteci' koju se za naš portal 'opskrbile' poznate i uspješne žene.

Krimići, biografije slavnih, ženska literaturu - sve su to naše poznate dame navele kao omiljeno ljetno štivo

Pjevačicu Ninu Badrić, glumicu Bojanu Gregorić Vejzović, modnu dizajnericu Aleksandru Dojčinović, znanstvenicu Rosu Karlić, poduzetnicu Branku Obuljen Štritof, pjevačicu Mirelu Priselac Remi i glumicu Mirnu Medaković pitali smo koje bi štivo preporučile našim čitateljicama za čitanje na plaži i skupili literaturu zaista za svačiji ukus.

U fotogaleriji pogledajte koje su knjige naše poznate dame izabrale, a svaka od njih rekla nam je i zašto joj je baš to štivo savršeno za uživanciju na godišnjem odmoru.

Ne sumnjamo da ćete među ovih sedam knjiga pronaći pravu za sebe, onu uz koju će vam godišnji biti još ljepši, onu uz koje ćete pod sunčanim nebom i uz šum valova otploviti u neki drugi, uzbudljivi svijet...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju