Svaka zdrava i ozbiljna veza se sastoji od kombinacije ljubavi, strasti, odricanja, kompromisa i davanja. Želite li da ona potraje ili pak želite popraviti pomalo klimavi odnos vrijeme je za male, ali velike promjene koje se odnose na oba partnera, a koje garantiraju zdrav odnos

1. Ponekad preskočite zadnji, najslađi zalogajčić i prepustite ga partneru. Ako znaš da on nešto jako voli, ali i ti su luda za time napravi svako toliko iznimku i prepusti mu zadnji komad čokolade, torte ili nekog drugog slasnog zadovoljstva. Iako se možda ne čini kao velika gesta, ali ovakav znak pažnje može značiti puno.

2. Prepustite partneru da s vremena na vrijeme samo on izabere što ćete jesti, koji film ćete gledati ili gdje ćete na godišnji odmor. Još jedna mala gesta koja otkriva da vam j stalo do njegovog mišljenja.

3. Ako znate da partnerova obitelj dolazi u goste,a ne viđate ih često 'očistite' dan i posvetite ga njima. Kada se lijepo odnosite prema partnerovoj obitelji te pokazuje da vam je stalo.

Baš poput komplimenata, mala iznenađenja i više su nego dobro došla u svakoj vezi

4. Svaki par ima različite jutarnje rituale. Želite li pokazati da vam je stalo preduhitrite partnera u njegovim rutinama i napravite to isto umjesto njih. Skuhajte kavu i pripremite doručak prije nego se ustane...

5. Parovi koji zajedno žive već neko vrijeme imaju već određena kućanska zaduženja. Ako je vaš partner zaposlen preko glave ponekad preuzmite dio posla na sebe. Vi skuhajte ručak umjesto njega, bacite smeće ili operite rublje. Sitnica koja znači puno.

6. Komplimenata nikada dosta. Upravo zbog toga, kada primijetite nešto na vašem partneru to vam se sviđa izgovorite to naglas, da vas dobro čuje. Pohvalite partnerov izgled, frizuru ili modnu kombinaciju, istaknite kako ste ponosni na njegovo široko znanje o nečemu...

7. Baš poput komplimenata, mala iznenađenja i više su nego dobro došla u svakoj vezi. Bilo da se radi o kupovini sitnice za koju znate da vaš partner voli, organizaciji izleta ili pak pripreme večere iznenađenja, svaka topla i iskrena gesta itekako ostaje zapamćena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju