Kako se moda svake sezone reinterpretira i modificira, tako su i soknice od zapostavljenog dodatka postale poželjan ukras koji obožavaju svi - od najpoznatijih modnih dizajnera do slučajnih prolaznica

Jesen/zima 2017. bit će prva sezona u kojoj ćemo više pažnje posvećivati čarapama, odnosno u ženskom svijetu, soknama. Ustvari, čini se kako je ovaj modni dodatak trenutačno popularniji u muškom ormaru.

A da su čarape ukras koji napokon želite pokazati jako dobro znaju i dizajnerice domaćih SOCKnica

Više nije samo važno da su čiste i u paru jer kako navodi Business of Fashion, globalna platforma za modne kreativce, menadžere i poduzetnike u 200 zemalja svijeta, čarape su novo modno tajno oružje i od svakodnevnog odjevnog predmeta postale su pravi ženski simbol, poput omiljenih gležnjača, salonki ili klasične torbice.

Objeručke su ih prihvatili i najpoznatiji svjetski dizajneri na nedavno završenim Tjednima mode.

Gucci, Balenciaga i Prada samo su neke modne kuće čije će sokne obožavati najpoznatije svjetske trendseterice. Dolaze u najrazličijim kombinacijama boja, uzoraka i materijala.

A da su čarape ukras koji napokon želite pokazati jako dobro znaju dizajnerice domaćih SOCKnica, brenda koji je na tržište lansirao ručno izrađene čarape s maštovitim detaljima poput decentne čipkice oko gležnjeva.

Za inspiraciju samo odabrali neke od najljepših modela komercijalnih brendova koji će se vrlo vjerojatno naći i u nečijem ormaru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju