Mnoge dame izbjegavaju nošenje kratkih hlača jer nisu zadovoljne izgledom svojih nogu u tom odjevnom komadu. No kratke hlače mogu imati i laskajuće karakteristike na cijelu figuru ako se odabere prava boja, uzorak ili kroj.

Galerija Kratke hlače iz trgovina - 6 Kratke hlače iz trgovina - 8 Kratke hlače iz trgovina - 7 +4 Bershka, prugaste kratke hlače, 189,90 kn
Obično se smatra da hlače iznad koljena produžuju noge i cijelu figuru. Što se više gole kože pokaže, to je efekt izraženiji. Ipak, postoje i neki mali ženski trikovi koji jamče da će s odabirom dobrog modela hlača noge izgledati dulje.

KRATKE HLAČE VISOKOG STRUKA
Hlače visokog struka vizualno produljuju noge jer se čini da počinju od gornjeg dijela trbuha.

KRATKE HLAČE U BOJI KOŽI
Kratke hlače u nježnim pastelnim bojama koje oponašaju ton kože također će vizualno produljiti cijelu figuru. Kratke hlače iz trgovina - 8 Stradivarius traper-hlače visokog struka ,119,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)
KRATKE HLAČE S OKOMITIM UZORKOM
Efekt produljivanja nogu postići ćete i ako odaberete model hlača s okomitim crtama, koje će uz to i vizualno stanjiti figuru.

BERMUDE
Ovaj tip hlača ove je sezone vrlo popularan. Izvrstan je za osobe koje ne žele pokazivati svoja bedra u javnosti, uz to su savršene za nešto elegantnije modne kombinacije u ljetno vrijeme.

Zavirili smo u trgovine i pronašli nekoliko modela različitih vrsta kratkih hlača koje vizualno produljuju noge.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju