Novo godišnje doba donosi promjene u odijevanju, ali i stiliziranju kose. U nastavku provjerite koje su to frizure po mišljenju frizerskih stručnjaka najbolji odabir za ovo proljeće.

1. Bob sa šiškama

Prema najavama frizerskih stručnjaka, ovu sezonu obilježite će šiške u svim varijantama. Jedna od njih su šiške u kombinaciji s bobom. Ova efektna kratka frizura može se stilizirati na različite načine pa će tako jednako dobro izgledati kada izravnate kosu ili je blago nakovrčate.

Šiške-zavjese
Šiške-zavjese (Foto: Getty Images)

2. Šiške "zavjese"

Neovisno o duljini kose, šiške "zavjese" su još jedan proljetni frizerski trend. Ime su dobile zato što se dijele na sredini čela i u "padu" nalikuju razmaknutim zavjesama.

Slojevita pixie frizura
Slojevita pixie frizura (Foto: Getty Images)

3. Slojevita "pixie" frizura

Umjesto uglađene "pixie" frizure, izaberite slojevitu varijantu koja je znatno lakša za održavanje i stiliziranje.

Dugačak shaggy cut
Dugačak shaggy cut (Foto: Getty Images)

4. Dugačak "shaggy cut"

Ova retro frizura sama po sebi vrlo je ležerna pa je zbog toga kao stvorena za proljetno-ljetnu sezonu kada smo skloniji lepršavijim frizurama.

Ležeran bob
Ležeran bob (Foto: Getty Images)

5. Ležeran bob

Jedna od najpopularnijih frizura posljednjih nekoliko godina i dalje je u modi. Ovosezonska varijanta je pomalo razbarušena, a vrhovi kose nisu "tupi".

Asimetričan lob
Asimetričan lob (Foto: Profimedia)

6. Asimetričan lob

Ovo je vrlo popularna frizura među ženama zato što zbog svoje zahvalne duljine pristaje gotovo svim oblicima lica. Ovog proljeća nosi se asimetričan lob.

Dugi valovi
Dugi valovi (Foto: Getty Images)

7. Dugi valovi

Ako ne volite trendi frizure i skloniji ste klasičnima, tu su svevremenski dugi valovi. Ovu elegantnu i svestranu frizuru ni jedan trend ne može izbaciti iz mode.

Galerija