Za prohladne zimske dane nezaobilazan su odjevni komad tople i udobne pletene haljine koje se vraćaju na modnu scenu. Pripijene i uske ili oversized pletene haljine – to je svakako komad odjeće koji biste trebali imati u svojoj garderobi

Za hladnu sezonu pred nama sigurno se planirate baciti u potragu za toplijim komadom robe. Od raznih vesti i pulovera, pa sve do dugačkih pletenih haljina koje su ove jeseni i više nego poželjan odjevni komad.

Osim moderne midi dužine, u trendu su i mini modeli koji podsjećaju na veliki džemper, a sjajno idu uz tajice ili malo deblje čarape

Osim moderne mididužine, u trendu su i minimodeli koji podsjećaju na veliki džemper, a sjajno idu uz tajice ili malo deblje čarape.

Osim u svakodnevnim i ležernim prilikama, odličan su izbor i u svečanijim prigodama. Pletene haljine popularne su zbog svoje praktičnosti i udobnosti.

Bez obzira radi li se o uskom ili pripijenom modelu haljine, mogućnosti su bezbrojne, a sve ovisi o vašem stilu. U novim kolekcijama dominiraju jarke boje poput crvene, ali i tamnozelena, te uvijek popularne smeđa, siva i crna.

U galeriji pogledajte razne modele koji bi vas trebali privući već na prvi pogled.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju