Naviknuti smo uspoređivati sličnosti mama i kćeri, pa su situacije u kojima malene nasljednice povuku veći postotak tatinih gena dodatno zanimljivije. Takvih primjera nalazimo među poznatim ljepoticama, a posljednja u nizu holivudskih kćeri koja neodoljivo sliči na tatu je i Blue Ivy, 3 godine stara nasljednica najpoznatijeg showbussines para Beyonce i Jay Z-a

Brojne poznate dame od trenutka kada postanu mame pod dodatnim su povećalom javnosti koja se pita, kako će izgledati njihove kćerkice i hoće li upravo one naslijediti njihovu ljepotu i talent.

No, puno puta male nasljednice ipak povuku više tatinih gena. To se dogodilo u slučaju Jennifer Lopez, zavodljive Latine Salme Hayek, victorijinog anđela Alessandre Ambrosio, bivšeg top modela Heidi Klum, r'n'b dive Beyonce i reality zvijezde Kim Kardashian.

Iako još malene i pred fizičkim promjenama tijekom odrastanja sada neodoljivo podsjećaju na također poznate, talentirane i moćne očeve, a hoće li se tijekom godina to promijeniti tek ćemo saznati.

Poznate ljepotice i njihove medene kćerkice koje sve više podsjećaju na tate izdvojili smo u fotogaleriji: 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju