Crveni tepih sajam je besprijekornih dama koje ne propuštaju priliku pokazati se u najboljem svjetlu, te prošetati najljepše dizajnerske kreacije čiju glamuroznost nadopunjuju savršeni make up i frizure. No unatoč pomno odabranim stajlinzima događa se naime da samo mali kiks pokvari cjelokupan dojam


Najčešće greške u svečanim izdanjima brojnih poznatih dama događaju se na licu, naime make up kikseve ne može umanjiti ni najskuplja toaleta.

Posljednji u nizu dogodio se Angelini Jolie na premijeri filma 'The Normal Heart' kada su blicevi fotoaparata ulovili bijele mrlje na porculanskom licu glumice. Sličan propust dogodio se i australskoj zvijezdi Nicole Kidman, dok je neujednačen i pretaman ten neprepoznatljivom učinio Evu Longoriu na dodjeli ALMA glumačkih nagrada 2008. godine.

Pamela Anderson često je pomicala granice dobrog ukusa pa kada je i make up u pitanju, dok je Catherine Zeta Jones tijekom ranijih godina svoje karijere često eksperimentirala s bojama sjenila i pretjerano naglašenim trepavicama.

A koliko obožavane ekstenzije na očima mogu napraviti problema najbolje zna Zrinka Cvitešić, čije je besprijekorno izdanje na dodjeli Tony nagrada u Londonu poremetio nedostatak umjetne trepavice na desnom oku.

U fotogaleriji smo izdvojili dame koje su unatoč hordi profesionalaca vizažista pred stotine kamera izišle s vidljivim make up kiksevima:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju