Svjetski poznati dizajneri i modni brendovi još su u veljači ove godine predstavili svoju viziju za jesen / zimu 2018. godine. I pristupačniji street style brendovi uvrstili su dio tih zamisli u svoje kolekcije.

Galerija Plisirana haljina Najveći jesenski trendovi 2018. - 4 Najveći jesenski trendovi 2018. - 5 +4 Kaput-plašt Givenchyja i Nine Ricci
1. ŽIVOTINJSKI PRINT

Haljine, suknje, kaputi, modni dodaci… sve ove jeseni dobiva novo lice sa životinjski printom. Nosit će se komadi s uzorkom zmije, leoparda, zebre i drugih životinja.

2. TVID
Tvid je pravi materijal za jesen/zimu, pa ne čudi što su ga prigrlili mnogi brendovi i ove godine. Uvjereni smo kako će se i na hrvatskim ulicama moći vidjeti suknje, kaputi i kostimi od ove tople tkanine. Najveći jesenski trendovi 2018. - 2 Životinjski print na odjeći Dolce & Gabbana, Toma Forda i Victorije Beckham (Foto: Getty Images / AFP / Guliver / Coverimages / Profimedia.hr)

3. SREBRNA BOJA
Jesensko sivilo rastjerat će odjevni komadi sa srebrnim finišem, a na raspolaganju je sve od ziheraških torbica i cipela do kombinezona ili čak metaliziranih traperica.

4. KAPUTI-PELERINE
Tko kaže da ove jeseni ne možete biti superžena? Dozu tajanstvenosti unijet će sakoi i kaputi s ukomponiranim plaštem.

5. PLISIRANE SUKNJE I HALJINE
Na modnu scenu vraćaju se plisirane suknje i haljine koje unose dozu ženstvenosti u svakodnevne modne kombinacije. Najveći jesenski trendovi 2018. - 6 Kaput-plašt Givenchyja i Nine Ricci (Foto: Getty Images / AFP / Guliver / Coverimages / Profimedia.hr)

6. SVILA
Na velika vrata vraćaju se odjevni komadi od svile poput bluza, suknji i haljina, koje je hladnijim mjesecima najbolje kombinirati uz već spomenute komplete od tvida ili tople kapute-pelerine.

7. KOŽNATA HALJINA
Odvažne dame ove će jeseni nositi kožnate haljine koje je moguće nositi na golu kožu ili kombinirati sa bluzama i topovima.

7 najvećih jesenskih trendova iz hrvatskih trgovina Haljina Bershka Jesenski trendovi iz trgovina - 6 Jesenski trendovi iz trgovina - 5 +4 Jesenski trendovi iz trgovina - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju