Holivudske glumice paze što jedu tijekom cijele karijere, a posebice kada su trudne. Uz zdravu prehranu i redovitu vježbu tijekom trudnoće 'nabace' minimalan broj kilograma, koje zdravom prehranom i redovitom vježbom vrlo brzo istope nakon poroda


I 2014. godina je bila obilježena brojnim trudnoćama i porodima slavnih. Mila Kunis je postala po prvi put majka početkom listopada, a zahvaljujući svakodnevnom vježbanju joge vrlo brzo je istopila trudničke kilograme.

Većina slavnih glumica pazi na unos hrane tijekom trudnoće, pa nakon poroda trebaju skinuti tek minimalan broj kilograma.

Dva mjeseca od poroda svoju je top formu povratila i lijepa Blake Lively, koja je pažljivim izborom organskih namirnica i aktivnim životom u trudnoći dobila optimalan broj kilograma.

Tijekom prve trudnoće svoje lice rijetko je u javnosti pokazivala glumica Scarlett Johansson, ali je zato dva mjeseca od poroda kćerkice Rose Dorothy plijenila pažnju na crvenom tepihu na jednoj dobrotvornoj večeri u New Yorku.

Po prvi puta majkama su postale i američke glumice Olivia Wilde, Kerry Washington, kao i Zoe Saldana koja je potkraj studenog prošle godine rodila blizance Bowieja i Cyja.

U našoj fotogaleriji pogledajte nove rekorderke u skidanju kilograma.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju