Zašto bi prozirne haljine bile rezervirane samo za večernje izlaske i posebne prigode? Pronašli smo modele haljina od tila i mreže koje slobodno možete nositi i na posao

U trgovinama postoji bogat izbor prozirnih haljina koje je možda nezgodno nositi same za sebe, ali ako se ispod njih nosi jednostavna uska odjeća izgledat će odlično i prigodno čak i za poslovno okruženje.

U trgovinama postoji bogat izbor prozirnih haljina koje je možda nezgodno nositi same za sebe, ali ako se ispod njih nosi jednostavna uska odjeća izgledat će odlično i prigodno čak i za poslovno okruženje

Prozirne crne haljina od tila i mreže veliki su trend sezone, a ispod njih nose se jednostavne skinny hlače i topovi. Prozirna haljina tako će najobičniju odjevnu kombinaciju učiniti zanimljivom i zapaženom te je učiniti odličnim odjevnim izborom i za posao. Nosite ih uz ravne cipele ili visoke potpetice jer će u oba slučaju izgledati jako dobro.

Pronašli smo 7 modela prozirnih haljina cjenovnog ranga od 139,90 do 968 kuna koje će biti odličan dodatak vašoj garderobi. Pogledajte i 10 jesenskih haljina koje pristaju konfekcijskim brojevima od XS do XL.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju