Poljubac je intiman poput seksa i ostavlja jednako snažan dojam. On može učvrstiti osjećaj privlačnosti koji smo razvili prema nekome i zbog toga je jako važan. Donosimo vam 7 savjeta uz koje ćete postati pravi majstor u ljubljenju

1. Pripazite na zadah

Čak i ako se ljubite najbolje na svijetu, loš zadah pokvarit će to iskustvo. Pazite na to da redovito perete zube i čistite jezik kako biste se riješili bakterija koje stvaraju loš zadah.

2. Stvorite atmosferu iščekivanja

Ako ste tek počeli izlaziti s osobom koja vam se sviđa, odgodite poljubac na neko vrijeme. To će stvoriti atmosferu iščekivanja koju ćete u pravom trenutku prekinuti nezaboravnim poljupcem. Ne morate odmah 'navaliti', ali nemojte čekati ni predugo kako predmet vaših želja ne bi pomislio da možda ipak niste zainteresirani.

Ako ste tek počeli izlaziti s osobom koja vam se sviđa, odgodite poljubac na neko vrijeme. To će stvoriti atmosferu iščekivanja koju ćete u pravom trenutku prekinuti nezaboravnim poljupcem.

3. 'Pričajte' očima

Kada se približavate njegovim usnama baš i ne možete pričati. Zašto mu onda ne biste uputili osebujan pogled koji će reći više od riječi? Međutim, pripazite na to da su vam oči zatvorene dok se ljubite. Istraživanja su pokazala kako je intenzitet uzbuđenja duplo veći kada se ljubite zatvorenih očiju.

4. Ljubite muškarce koji vam se sviđaju

Svi smo 'krivi' za pokoji poljubac u trenutku slabosti s nekim tko nam se zapravo nije ni sviđao. Pravi poljupci koji se pamte su oni koje smo podijelili s muškarcima do kojima nam je stalo i koji su nam 'zapeli' za oko.

5. Opustite se i prepustite se

Ljubljene je timski rad. Zato ne pokušavajte preuzimati kontrolu tijekom poljupca. Osjetite 'poziv' vašeg partnera i uzvratite mu, a zatim vi njega malo izazivajte i pričekajte njegov odgovor. Budite spontani i poljubite ga kada to najmanje očekuje.

6. Nemojte se previše zaigrati s jezikom

Ovdje je umjerenost ključna. Nitko ne voli biti 'napadnut jezikom stoga pripazite na taj važan element ljubljenja. Previše sline pokvarit će doživljaj.

7. Upotrijebite ruke

Nemojte se fokusirati samo na usne. Dodirujte mu prstima brat tijekom ljubljena ili nježno primite njegovo lice u ruke. Dodiri Dodiri će znatno doprinijeti osjećaju uzbuđenja i probuditi će bliskost između vas.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju