Doživjeti intimnost s osobom koju volimo, fantastični seks s vrhuncem kao iz priručnika neprocjenjiva su iskustva kada je intimnost u pitanju. I premda se mnogi ne bi složili s tvrdnjom kako neke uobičajene stvari mogu biti bolje od toga izdvojili smo top 7 fantastičnih trenutaka koji se mogu mjeriti sa seksom

Neka iskustva, situacije i trenuci mogu izmamiti osmijeh i učiniti da se osjećamo poletno, lepršavo i jednostavno odlično.

1. Leptirići u trbuhu zbog nekog posebnog u životu
Trenutak u kojem vam se susretnu pogledi s nekim posebnim, kemija koju osjetite i slatko iščekivanje igre zavođenja i zaljubljivanja. Magnetska privlačnost koja daje naznaku kako će se nešto lijepo dogoditi.

Neke stvari izazivaju osjećaj poleta i sreće i mogu nadmašiti čak i seks

2. Dobra masaža
Mnogi će se složiti kako iskustvo masaže, miris eteričnih ulja, dodir toplih ruku, opuštajući pokreti i lagana glazba koja relaksira, može definitivno biti bolja od seksa. U nekim trenucima jednostavno nema ništa što bismo radije iskusili. Prava masaža u pravo vrijeme - neprocjenjivo.

3. Pronalazak idealnih traperica
Potraga za idealnim trapericama mnogim je ženama noćna mora, no onaj osjećaj kada pronađete model iz snova, koji savršeno oblikuje stražnjicu i bedra razumije svaka žena. Model toliko dobar da bismo najradije odmah kupili tri para.

Bolji osjećaj od seksa pruža:

glasova:



4. Palačnike s Nutellom

Ponekad bismo sve dali za palačinke s Nutellom koja se topi u ustima. Gastronomski užitak za profinjena ženska nepca koji izaziva osjećaj ushita i čistog zadovoljstva. Predobar osjećaj posebno kada su oni dani u mjesecu. U tim situacijama palačinke s Nutellom definitivno bi 'potuke' seks.

5. Prvi sunčani dan s čistom plavim nebom nakon zime
Hladna zima, kratki dani i sivilo mogu učiniti da se osjećamo tromo i neraspoloženo. No zato prve naznake i mirisi proljeća, prvi topliji sunčani dan s kristalno plavim nebom kao da život, poput čarobnog štapića, 'digne' na novu razinu. Dobar osjećaj kojeg nitko ne može osporiti.

6. Dobar koncert koji vas danima drži poletnima
Glazba pokreće, motivira, inspirira, još ako se k tome radi o dugo iščekivanom koncertu koji nas 'napuni' nevjerojatnom energijom, onda se pretvara u iskustvo kojem je teško konkurirati, pa čak i seksom.

7. Topla kupka nakon napornog dana
Vrući tuš, mala privatna sauna, topla kupka kojom se počastimo nakon naporonog dana. Opuštajuće, smirujuće, predivno iskustvo zbog kojeg u nekim situacijama, a posebno u hladnim danima intimnost stavljamo na čekanje.


Ususret Danu žena kojeg slavimo 8.ožujka pozivamo vas da nam pošaljete fotografiju vas i vaše najdraže žene - supruge, majke, djevojke, bake, kćeri, susjede, prijateljice.... Prikupljene fotografije objavit ćemo na našem portalu Dnevnik.hr na sam Dan žena, a vi ćete ih time moći iznenaditi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju