I muškarci i žene vole se posvetiti sebi i svojim interesima bez smetnje. Nema ništa loše u tome što često poželimo biti sami jer se tako punimo energijom. Svi imamo svoje male rituale koji nam pomažu da se opuštamo, ali ženski rituali dosta se razlikuju od muških. A što to oni rade kad nas nema u blizini otkrili su nam sami muškarci

1. Hodaju goli
Ništa im ne može zamijeniti taj osjećaj slobode dok hodaju kućom goli kao od majke rođeni. Ne vole se osjećati sputano i jedva čekaju prvu priliku da sve skinu sa sebe.

2. Provode vrijeme u WC-u
Ni jednoj ženi još uvijek nije jasno zašto naše 'jače polovice'  toliko vole svoje WC školjke i koja je to tajna veza između probave i čitanja. Nekada su muškarcima društvo na WC-u pravile novine, a danas to uglavnom rade tableti i mobiteli.

Nekada su muškarcima društvo na WC-u pravile novine, a danas to uglavnom rade tableti i mobiteli

3. Dovode svoju ekipu
Iako u trenucima paranoje muška druženja zamišljamo kao raspuštene tulume pune alkohola i žena, muškarci najviše vole dovesti svoju ekipu kod kuće i igrati igrice uz nezaobilazno pivo. Urbana legenda koja se proširila usmenom predajom kaže kako o ženama ne pričaju i rijetko se upuštaju u analize svojih veza.

4. Jedu čudne stvari
Ovo i nije velika tajna jer smo uglavnom navikle na sulude gastro kombinacije koje muškarci vole. Majoneza uz sve i na svemu ili presijecanje slatkog zalogaja s teglom feferona – ništa nas više ne može iznenaditi.

5. Pjevaju uz omiljenu glazbu i gledaju omiljene serije
Ako vam se glazbeni ukusi ne podudaraju, velika je vjerojatnost da vaš partner koristi vaše odsustvo kako bi napokon glasno guštao u glazbi koju voli. Isto vrijedi i za serije koje on voli, a vi ne podnosite.

6. Ispijaju pića spremljena za posebne prilike
Naši buntovnici bez razloga potajno zaviruju u zalihu alkohola koju čuvamo za goste. Sada znate gdje nestaju sve one fine boce vina i domaće rakije. Opasnost izbjegnu samo slatki likeri jer 'to nije alkohol, to je voćni sok za žene'.

7. Isplaču se
Patrijarhalno društvo odmalena ih uvjerava kako su suze rezervirane samo za ženski rod i zato vole pustiti suzu kada su sami.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju