Tko kaže da moramo kupovati posebnu odjeću za posao i izlaske s prijateljicama? U hrvatskim trgovinama pronašli smo modele suknji koji se mogu kombinirati u dnevnim i večernjim prilikama

Galerija Suknje za posao i večernje izlaske - 1 Suknje za posao i večernje izlaske - 2 Suknje za posao i večernje izlaske - 3 +4 Stradivarius, 99,90 kn Poslovna pravila odijevanja u većini tvrtki ne dopuštaju nošenje iznimno kratkih suknji, modela koja otkrivaju previše kože ili koji su napravljeni od upečatljivih materijala te u jarkim bojama. Ta su pravila pak poželjan prizor u garderobi namijenjenoj za večernje izlaske.

Uz kombiniranje s efektnim topovima, štiklama te s naglašenim make-upom i dnevni se komadi mogu nositi u večernjim prilikama.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli 7 modela suknji od 99 do 252 kune, koje možete nositi na posao, a potom i na sastanak s partnerom ili s prijateljicama. Suknje za posao i večernje izlaske - 6 Midi suknja iz Zare s gubima, 149,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju