Tamne boje, viseći cvjetni aranžmani te drveni detalji na vjenčanju samo su neki od detalja koji se predviđaju za godinu u koju smo tek zakoračili

Galerija Desertni stol s bogatom ponudom slastica pravi je hit među mladencima (Foto:Guliver/Thinkstock) Viseće cvjetne dekoracije(Foto:Guliver/Thinkstock) Tamne boje hit su na vjenčanju ove godine (Foto:Guliver/Thinkstock) +4 Svijeće u boji novi je trend na vjenčanjima (Foto:Guliver/Thinkstock) 1. Kreativni stol s desertima
Tko kaže da glavna jela moraju domnirati na vjenčanjima kada je u pitanju hrana? Zasladite svoje vjenčanje kreiranjem bogatog i upečatljivog slatkog stola. Makroni su mnogima omijena slastica, ali i drugi sitni kolači te druge slastičarske delicije koje će na prekrasno aranžiranom stolu zasigurno ostaviti dobar dojam.

Desertni stol s bogatom ponudom slastica pravi je hit među mladencima.

2. Viseći cvjetni aranžmani
Cvijeće koje visi sa stropa ističe se kao jedan od nadolazećih trendova. Jednostavno ukrašeni stolovi za goste i cvijeće koje prkosi gravitacij izbor je za one mladence koji žele biti u trendu.

3. Tamne boje
Plava boja kao uočljiv detalj ističe se kao veliki hit na vjenčanjima. Umjesto klasične crno-bijele pozivnice, opredijelite se za tamnoplavu boju ili boju crnog vina u kojima mogu zabljesnuti i djeveruše.

4. Svijeće u boji
Stol možete ukrasiti i oživiti šarenim svijećama. Umjesto u standardnoj bijeloj i boje bjelokosti, predlažu se svijeće u živim bojama. Možete spojite vesele i žive boje ili različite razne nijanse jedne boje.

5. Kreativne oznake rasporeda sjedenja
Nova godina će biti puna  raznolikih ideja kreativnih kartica. One će biti jestive ili primjerice, od drva.

6. Svadbena torta u boji
Malo boje na vjenčanoj torti izgledati će kao elegantan i suptilan detalj koji će vjerojatno biti u središtu događanja i glavni fokus na stolu.

7. Drveni detalji
Vanjski ukrasi su još uvijek popularni, ali u manjem omjeru. Također ćemo se odmaknuti od jute i vidjeti više drvene detalje koji mogu biti na pozivnicama za vjenčanje ili pak na oznakama za raspored sjedenja. Drvene detalje imati ćemo priliku češće viđati na vjenčanjima u 2018. (Foto:Guliver/Thinkstock) Drvene detalje imati ćemo priliku češće viđati na vjenčanjima u 2018. (Foto:Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock

Pročitajte i 15 ukrasa za romantično vjenčanje kao iz bajke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju