Ako želite da se ljudi pamte vaše raskošno vjenčanje u kojem su uživali jer je bilo posebno i drugačije, ali pritom želite izbjeći stres koji uzrokuje visoke cijene, onda imamo dobru vijest. Vaš najvažniji događaj u životu IKEA može pretvoriti u vjenčanje koje je idealno baš za vaš budžet

Iako su ljetni mjeseci rezervirani za vjenčanja, izvan sezone možete proći znatno jeftinije. Ako pri tome želite imati raskošnu proslavu i sa stilom, onda potražite predmete švedske tvrtke IKEA koji su iznimno popularni diljem svijeta, i to s razlogom.

Cjenovno pristupačni i funkcionalni proizvodi, a opet jednostavan i upečatljiv dizajn. Detalji čine razliku, stoga je važno kreativno dekorirati prostor kako biste imali drugačije, jedinstveno i romantično vjenčanje iz bajke.

Budući da su romantične dekoracije za mnoge mladenke obilježje  savršenog vjenčanja, u nastavku vam donosimo nekoliko zanimljivih predmeta u koje se isplati uložiti i zbog kojih ćete, između ostaloga, imati idilično vjenčanje.

DEKORACIJA STOLA

Uz neizostavne svijeće i lučice, dašak glamuroznosti možete postići s VÄSSAD lusterom za svijeće.

Čistu jednostavnost i eleganciju možete postići sa staklenim vazama sa cvijećem. Taj tip dekoracije uklapa se u svaki prostor.

Cvijeće koje ćete smjestiti u ukrasne vaze zanimljivih oblika i dimenzija definitivno će zapeti za oko vašim uzvanicima, jednako kao i GRÄSLÖK tegla za biljke koju možete smjestiti u zatvorenom ili na otvorenom.

Uz poslužavnik boje mjeda ili etažera na tri kata vaša jela mogu izgledati poput prave gozbe, a elegantno aranžirane salvete s cvjetnim motivima koje gosti mogu koristiti tijekom večeri obogatiti ćete romantično ozračje.

RASVJETA JE BITNA

Nisu bitni samo dekorativni predmeti. Rasvjeta je ključna kada je u pitanju romantična atmosfera na vjenčanju koju možete postići fenjerima za svijeću u čašici. Uz neizostavne svijeće i lučice, dašak glamuroznosti možete postići s VÄSSAD lusterom za 10 svijeća.

Želite li postići jednako efektan, a opet jedinstven dekorativan efekt savršen izbor je rasvjetni lanac u mat boji koji će privući pozornost gostiju.

Dekorativne lampice, lučice i zanimljive vaze samo su dio kolekcije koju možete pronaći u IKEA-i. Zavirite u galeriju koja donosi bajkovite detalje poput lučica i zanimljivih vaza s kojima možete imati savršeno vjenčanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju