Umijeće zavođenja uistinu nije veliki misterij. To je vještina koja se lako može naučiti. Čeka vas večera s vašim ‘ljubavnim interesom’ i želite mu poslati jasnu poruku? Donosimo vam nekoliko jednostavnih trikova i poteza na koje pada svaki muškarac

1. Uspostavite kontakt očima. Ne izbjegavajte pogledati ga u oči dok razgovarate s njim. Izbjegavanje kontakta moglo bi mu poslati krivu poruku da niste zainteresirani za njega.

2. Dotaknite ga. Ne pretjerujte - lagani dodir po ramenu kada se smijete njegovoj šali ili dodir po dlanu kada želite skrenuti njegovu pažnju na nešto biti će dovoljni.

3. Šapnite mu nešto. Šapat potiče osjećaj intimnosti jer se morate jako približiti jedno drugome kako biste se razumjeli.

Nasmijte se ‘zločesto’. Slobodno pokažite svoju sarkastičnu stranu. Muškarci vole žene s dobrim smislom za humor.

4. Nasmijte se ‘zločesto’. Slobodno pokažite svoju sarkastičnu stranu. Muškarci vole žene s dobrim smislom za humor. Naravno, sve dok šala nije na njegov račun, s tim malo pričekajte.

5. Hranite ga. Naravno, ne morate mu poslužiti cijeli obrok, ali kada ste na večeri slobodno vilicom ili prstima, ovisno o tome što jedete, uzmite mali zalogaj i prinesite ga njegovim ustima. Njegova reakcija otkrit će vam najvažniju stvar – ako prihvati zalogaj sa smiješkom i bez oklijevanja, onda se među vama nešto ‘kuha’.

6. Flertajte. Flert je glavno oružje svako zavodnice. Nekima je to lak zadatak, ali drugima ne tako jednostavna metoda zavođenja. Za uspješno flertanje važno je da budete opušteni. Ne razbijajte glavu time što on trenutno misli ili osjeća.

Jednostavno pokušajte uživati u trenutku. Tako ćete biti neopterećeni, u pravom trenutku ‘ispaliti’ pravu šalu, reagirati na njegove dosjetke i zainteresirati ga svojom opuštenošću.

7. Usporite. Stalno živimo u petoj brzini, upravo su zato intimni trenuci stvoreni za malo mira. Nemojte biti ‘hiperaktivni’ u razgovoru ili ga požurivati, priuštite mu osjećaj smirenosti koji će ga još više približiti k vama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju