U šarenom svijetu muško-ženskih odnosa postoji mnogo nepoznanica, što i nije tako čudno ako se držimo one fraze da su žene s Venere, a muškarci s Marsa. Neke ženske navike muškarci nikad neće razumijeti, dok im druge (bezrazložno) dižu živce. Ima li istine u ovome, što kažete?

1. Kad odbijamo gledati filmove poput 'Ratova zvijezda', 'Kuma', 'Osvetnika' i sličnih muških zanimacija. Čuli smo da su to kulturni fenomeni, ali jednostavno ne volimo svo to mahanje oružjem i mačevima, u čemu je problem?

2. Kad odlučimo promijeniti odjeću tik prije izlaska iz kuće. Ne radimo to namjerno, već smo na kućnom pragu primijetili da nam cipele ne pašu s torbicom i hlačama, što je totalno nedopustivo.

Zadnjeminutna presvlačenja, pokunjena šutnja i pričanje usred nogometnog prijenosa samo su neke od navika koje muškarcima izazivaju laganu iritaciju.

3. Kad ne znamo iz prve pronaći gumbić za pojačavanje i stišavanje zvuka na daljinskom upravljaču za televizor. Pa ti današnji upravljači imaju milijun različitih opcija, a mi ih ionako rijetko kad držimo u rukama.

4. Kad pričamo naglas i /ili preko telefona paralelno s tv komentatorom tijekom nogometne utakmice. Zašto vam netko mora govoriti što gledate na ekranu, to nam nikad neće biti jasno. Žene su navikle na multitasking.

5. Kad 'posudimo' zadnje čiste bokserice ili pamučnu majicu bez pitanja iz vašeg ormara. Riječ je o neplaniranom potezu, kunemo se. Nekako se uvijek zalomi to uzimanje odjeće u nezgodan trenutak.

6. Kad kažemo da nam je svejedno što ćemo jesti za večeru, nakon čega slijedi popis stvari koje definitivno ne želimo jesti za večeru. Za nas je riječ svejedno vrlo fleksibilan pojam.

7. Kad kažemo da se ne ljutimo na vas, ali ne želimo objasniti zbog čega šutimo i namrgođeno prebiremo po telefonu. Ako se vi ne možete sjetiti naših godišnjica, rođendana i unaprijed dogovorenih planova, ni vi niste zaslužili objašnjenje.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju