Prevara je nešto najgore što se u ljubavnoj vezi može dogoditi. Prevarena osoba osjeća se odbačeno, povrijeđeno i teško opet stječe povjerenje. No takav scenarij u vezi može se izbjeći uz 7 znakova koji otkrivaju da je on muškarac koji vas neće prevariti

1. Zarađujete jednako. Znanstveno je dokazano da je manja vjerojatnost da će muškarac počiniti preljub ako on i njegova partnerica privređuju jednako. Začuđujuće, kad žena zarađuje znatno više od partnera, veće su šanse da će je on prevariti.

2. Njegovi prijatelji su vjerni. Muškarci su skloni povoditi se za svojim prijateljima i 'kopirati' ponašanje svoje okoline pa ako su njegovi prijatelji zastranili postoji opasnost da će i on.

Mnogi nevjerni muškarci su jedinci. Pitajte ga na prvom spoju ima li braće ili sestara

3. Osjeća se voljenim i ima osjećaj da mu vjerujete. Prema jednoj studiji, većina muškaraca ne vara zato jer osjeća seksualno nezadovoljstvo. Varaju zato jer traže emotivno zadovoljstvo.

4. Otvoren je i ekstrovertiran tip. Ekstroverti puno rjeđe padaju pod utjecaj drugih osoba. Introvertirane osobe puno češće varaju jer će prije 'pokleknuti' pred nečijom ljubavnom ponudom. Zato, ako je vaš muškarac vrlo društveni tip koji stalno upoznaje nove ljude 'sigurniji' ste nego da ste s muškarcem koji je povučen.

5. Jednostavno se čini kao muškarac koji ne vara
. Ako vam instinkt govori da je on muškarac koji bi vas mogao prevariti, vjerojatno je tako, a isto vrijedi i u suprotnom slučaju. U ovoj situaciji žene se itekako mogu osloniti na svoju intuiciju.

6. Dolazi iz velike obitelji. Jedna studija je pak zaključila da su mnogi nevjerni muškarci jedinci. Pitajte ga na prvom spoju ima li braće ili sestara.

7. Ne može se uzbuditi u trenu.
Muškarci koji se lako uzbude češće su nevjerni od muškaraca kojima treba vremena da se seksualno uzbude.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju