Godišnjim odmorima i ljetovanjima uvijek prethodi pakiranje. Ovaj nezaobilazan čin ponekad zna biti naporan, pogotovo kada je u pitanju organiziranje kozmetičkih preparata. Prenatrpavanje kozmetičke torbice s brojnim, nepotrebnim, proizvodima nije najbolje rješenje. Stoga vam donosimo popis "beauty" proizvoda koji trebaju imati prioritetni status prilikom pakiranja


1. Krema za sunčanje
Proizvod koji treba biti prioritet je svakako krema za sunčanje. Vrlo je bitno da pravilno čuvate svoje tijelo i lice od štetnih zraka sunca.

2. Losion za tijelo
Važno je pravilno brinuti o tijelu i nakon izlaganja suncu. Stoga obavezno sa sobom ponesite i hranjiv losion ili kremu za tijelo koji će pomoći koži da se što lakše oporavi.

3. Krema za lice
Jednako važna kao i prva dva proizvoda zasigurno je krema za lice. Njega lica tijekom čitave godine je bitna, a pogotovo je se ne smije zanemariti tijekom ljetovanja.

Kako biste izbjegli prenatrpavanje kozmetičke torbice prilikom pakiranja izdvojili smo proizvode koji bi trebali imati prioritetni status

4. Termalna voda
Tijekom ljeta koža traži dodatnu hidrataciju, a upravo tada je odlično imati termalnu vodu pri ruci. Možete je koristiti tijekom samog putovanja, dok ste na plaži ili tijekom večernjeg izlaska, a koža će vam biti zahvalna.

5. Ulje za kosu
Sunce i morska voda isto tako mogu isušiti i oštetiti kosu. Naravno da ćete ponijeti šampon i regeneratora, ali kosi je potreban još neki dodatni preparat obogaćen s njegujućim sastojcima.

6. Podloga za lice
Kada je šminka u pitanju, tijekom ljetovanja vodite se pravilom "manje je više". Umjesto da kožu opterećujete teškim puderima, izaberite laganije podloge poput BB krema ili tekuće pudere koji su vodenastije teksture.

Ako vam je i to previše, dobra zamjenska opcija su korektor kojim ćete prekriti ono što je potrebno i highlighter koji će doprinijeti zdravom sjaju vašeg lica.

7. Maskara
Maskara je onaj proizvod bez kojeg je rijetko koja kozmetička torbica. Također, nemojte zaboraviti i na olovku za obrve ako želite dodatno istaknuti taj dio lica jer će ih sunce prirodno posvijetliti.

8. Ruž
Dvije boje ruža koje vas nikad neće iznevjeriti su crvena i nude. Crveni ruž je klasična opcija koja pristaje svima, dok je nude ruž idealan za ležerniji izgled. S pakiranjem ovih nijansi ne možete pogriješiti.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte prijedloge proizvoda koje smo izabrali.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju