Krzno, prije svega umjetno i ekološko, ove sezone jedan je od najpoželjnijih i najglamuroznijih modnih detalja na obući. Osim estetske, krzno na obući ima i svoju praktičnu funkciju jer stopala fino grije

Galerija Gležnjače i čizme s krznom - 4 Gležnjače i čizme s krznom - 7 Gležnjače i čizme s krznom - 5 +4 Zara, 449,90 kn Gležnjače i čizme podstavljene krznom bez sumnje najbolje griju noge i stopala kada se temperature zraka približe nuli i pređu u minuse.

Krzno, prije svega umjetno, ove sezone jedan je od najpoželjnijih i najglamuroznijih modnih detalja na gležnjačama i čizmama

Ove se sezone krzno, prije svega umjetno, nalazi na raznim modelima obuće, od sportskih čizmica do šik gležnjača. Veliki im je plus što uz njih nećete morati nositi dvoje čarape kako bi vam noge ostale tople, a neće vam biti hladno ni ako nosite samo najlonke, primjerice uz finije zelene gležnjače iz Zare koje možete vidjeti u fotogaleriji.

Na istom mjestu pogledajte i ostale modele gležnjača i čizama podstavljenih krznom u kojima vam sigurno neće biti hladno za noge.
Gležnjače i čizme s krznom - 1 H&M, 188 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju