Kada je u pitanju biranje poklona, danas postoji pregršt opcija i prekrasnih stvari koje možemo darovati dragim osobama. Ono što se nekad poklanjalo sada se smatra staromodnim, no zapravo je riječ o vječnim klasicima koje bismo voljeli darovati, ali i dobiti. Riječ je o osam poklona za kojima uvijek možete posegnuti ako vam nedostaje inspiracije

Galerija Domaći džem od jagoda je slatki poklon Buket svježeg cvijeća lijep je poklon Uvijek možete kupiti pečene poslastice poput krafni +4 Boca vašeg omiljenog vina još je jedna opcija za poklon

1. Staklenka s hranom
Domaći džem od jagoda je slatki poklon na kojem će svi uvijek biti zahvalni. Staklenku nemojte zaboraviti označiti i napisati datum kada ste džem napravili.

Domaći džem od jagoda je slatki poklon Domaći džem od jagoda je slatki poklon (Foto: Getty Images)

2. Buket svježeg cvijeća
Ovakakav poklon se danas rijetko daruje, a zapravo je je riječ o jako lijepoj gesti. Ako ne želite pokloniti samo buket, možete kupiti i vazu te cvijeće staviti u nju.

Buket svježeg cvijeća lijep je poklon Buket svježeg cvijeća lijep je poklon (Foto: Getty Images)

Ovi pokloni znaju se smatrati staromodnima, ali zapravo su vječni klasici koji će oduševiti mnoge

3. Kupljene poslastice
Ako nemate vremena sami nešto napraviti, a ne želite kupiti obične grickalice, uvijek možete kupiti pečene poslastice poput krafni, kolačića ili kiflica.

Uvijek možete kupiti pečene poslastice poput krafni Uvijek možete kupiti pečene poslastice poput krafni (Foto: Getty Images)

4. Boca omiljenog vina
Ljudi sve manje poklanjanju boce vina jer ih je strah kako se neće svidjeti namijenjenim osobama. Kako bi ovaj dar bio osobniji, poklonite im bocu vašeg omiljenog vina.

Boca vina Boca vašeg omiljenog vina još je jedna opcija za poklon (Foto: Getty Images)

5. Domaći deserti i slastice
Ako pak imate vremena, ispecite pitu ili kolač za koje znate da će se svidjeti osobi kojoj ćete taj desert donijeti. Bit će itekako oduševljeni ovim ukusnim iznenađenjem.

Domaći desert Ako imate vremena ispecite pitu ili kolač (Foto: Getty Images)

6. Biljke, cvijeće ili začinsko bilje
Poklanjanje biljki, cvijeća ili začinskog bilja nekad je bilo vrlo popularno. Takvi pokloni i danas su vrlo poželjni, pogotovo kao dar za useljenje u novi dom.

Biljke Biljke su odličan dar, pogotovo kao dar za useljenje u novi dom (Foto: Getty Images)

7. Svijeća ili eterično ulje
Ako znate kakve mirise određene osobe obožavaju, ovo je onda odlična ideja. Takvom lijepom gestom pokazat ćete koliko dobro zapravo poznajete nekoga.

Mirisna svijeća Kada kupujete svijeću odaberite miris koji osoba voli (Foto: Getty Images)

8. Uokvirena ilustracija
Još jedna stvar koja može poslužiti kao odličan dar za useljenje. Naravno, ne moraju to biti isključivo uokvirene ilustracije, već mogu biti i posteri ili fotografije.

Uokvirene ilustracije Uokvirene ilustracije (Foto: Getty Images)

Zavirite u našu galeriju i pronađite inspiraciju za sljedeći poklon.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju