Produženi sunčani vikend iskoristit ćete za kratko putovanje i uskoro ćete započeti s pakiranjem? Donosimo vam nekoliko korisnih savjeta koji će svakoj ženi pomoći da se što brže i efikasnije dovede u red svoj kofer

1. Prvo spakirajte cipele. Iako ih pakiramo na kraju, one bi zapravo trebale ići na dno kofera. Položite ih u kofer na način na koji ih slažete u kutiju za cipele (raspored prsti –peta).

2. Potplate cipela obavezno zamotajte u vrećicu kako ne bi došli u kontakt s odjećom. Možete se poslužiti i plastičnim kapama za tuširanje jer one imaju gumicu i neće skliznuti s cipele.

Ako nosite sa sobom ručne torbice, u njih možete staviti osjetljivo donje rublje poput gaćica, tangi ili grudnjaka. Tako ćete istodobno zaštititi donje rublje i pomoći torbi da zadrži oblik.

3. Ako nosite sa sobom ručne torbice, u njih možete staviti osjetljivo donje rublje poput gaćica, tangi ili grudnjaka. Tako ćete istodobno zaštititi donje rublje i pomoći torbi da zadrži oblik.

4. Sakoe i blejzere izvrnite naopako (neka podstava bude izvana). Tako ih složite u kofer jer ćete onda smanjiti gužvanje, a izbjeći ćete lijepljenje ‘mucica’ na tamnim sakoima.

5. Peglu za kosu ili figaro za kovrčanje stavite u kuhinjsku rukavicu.

6. Sitan nakit lako se izgubi ili raspari tijekom putovanja. Svaki par naušnica možete ‘zapiknuti’ u gumb koji ćete potom spremiti u torbicu ili kutijicu za nakit.

7. Iskoristite staru futrolu od sunčanih naočala i stavite u nju punjač i slušačice za mobitel

8. Zaštitite bočice sa šamponom ili drugom tekućinom. Stavite ih u plastične ‘zip lock’ vrećice ili čep bočica jednostavno oblijepite ljepljivom trakom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju